Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 14 (7015)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Definitiv

Cei trei polonezi arestați pentru transportul de un milion de pachete de țigări au fost puși în libertate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei trei polonezi prinși în luna noiembrie a anului trecut în Vama Siret cu două tiruri în care transportau aproape un milion de pachete de țigări de contrabandă, cea mai mare captură făcută vreodată în județul nostru, au scăpat, de ieri, de arest preventiv. Tribunalul Suceava le-a admis apelul și a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar. Cei trei polonezi au impuse mai multe restricții, cele mai importante fiind că nu au voie să părăsească limitele teritoriale ale municipiului Rădăuți și că trebuie să respecte un grafic de supraveghere. Rămâne de văzut dacă aceștia vor respecta aceste măsuri ori dacă nu vor încerca să părăsească țara. Poliția municipiului Rădăuți este organul judiciar care are misiunea de a-i supraveghea pe cei trei.

Reamintim că în luna noiembrie a anului trecut, în noaptea de 20 spre 21 noiembrie, în jurul orei 1.00,pe sensul de acces în țară s-au prezentat două automarfare marca DAF, înmatriculate în Polonia, autovehicule în cabinele cărora se aflau trei cetățeni polonezi, șoferii acestora. Conform documentelor de însoțire a mărfurilor, cele două tiruri transportau materiale de construcție, plăci de rigips și vată minerală, din Polonia spre Bulgaria. Însă, ca urmare a exploatării datelor și informațiilor deținute la nivelul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, echipa de control din Punctul de Trecere a Frontierei Siret a efectuat un control amănunțit asupra celor două automarfare și a descoperit câteva mii de baxuri cu țigări ucrainene ascunse, prin metoda capac, în coletele cu materiale de construcție.

În total, au fost inventariate aproape 950.000 de pachete de țigări fără timbru (941.027 de pachete cu țigări, mai exact, 476.117 pachete în primul autocamion și 464.910 de pachete în cel de-al doilea, țigări de diferite mărci).
La începutul acestui an, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus trimiterea în judecată a celor trei polonezi, pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei trei polonezi arestați pentru transportul de un milion de pachete de țigări au fost puși în libertate.
 Vizualizări articol: 2670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei trei polonezi arestați pentru transportul de un milion de pachete de țigări au fost puși în libertate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei