Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 263 (6973)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

În Suceava s-a deschis prima stație din rețeaua de benzinării RO, concept OSCAR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În municipiul Suceava a fost deschisă o nouă benzinărie modernă. Începând de ieri, sucevenii au la dispoziție o stație nouă în rețeaua RO, concept OSCAR. De precizat că RO este o stație modernă, în pas cu nevoile șoferului, „Drumul bun începe cu tine!” fiind promisiunea noului brand dezvoltat de OSCAR Downstream. Noua benzinărie a fost deschisă de omul de afaceri sucevean Mircea Negru, împreună cu familia Negru. La inaugurare au fost prezenți viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, secretarul primăriei, Ioan Ciutac, reprezentanții Oscar Downstream, precum și mai mulți oameni de afaceri suceveni. După o slujbă de sfințire, viceprimarul Sucevei, Marian Andronche, a spus că îl bucură faptul că investitorii suceveni dezvoltă noi afaceri în municipiul reședință de județ. Marian Andronache le-a urat succes în activitate, remarcând faptul că familia Negru se numără printre primii oameni de afaceri din Suceava care au investit în deschiderea de benzinării, încă de la începutul anilor ‘90. La rândul său, proprietarul benzinăriei, Mircea Negru, a ținut să precizeze că odată cu deschiderea benzinăriei RO au fost create zece locuri de muncă.

Noua benzinărie RO din Suceava este situată în Suceava, pe Calea Unirii, nr. 35, în cartierul Burdujeni, informații suplimentare putând fi obținute pe www.benzinariile.roşi www.oscars.ro.

 

„RO concept OSCAR”  este primul pas al intrării OSCAR în retailul de carburant cu benzinării

Trebuie spus că „RO concept OSCAR” este primul pas al intrării OSCAR în retailul de carburant cu benzinării. „Retailul reprezintă un pas natural pentru noi ca și companie de distribuție ajunsă la maturitate și în același timp o oportunitate de a face un nou pas și de a transfera în B2C profesionalismul dovedit în B2B. RO a fost conceput și este implementat ca o prezență modernă, prietenoasă, gândită special pentru șoferii la drum, atât companii cât și clientul obișnuit, ce apreciază raportul calitate/preț ca fiind unul determinant în alegerea benzinăriei.

Brandul de franciză, RO, concept OSCAR,  beneficiază de lanțul logistic integrat al OSCAR, de același carburant recunoscut de șoferii profesioniști, de avantajele portofoliului de carduri OSCAR și nu în ultimul rând de suportul operațional și tehnic asigurat de o echipă de profesioniști disponibilă 24/24h”, a afirmat reprezentantul OSCAR Downstream.

Rețeaua de stații OSCAR are în acest moment 51 de stații, din care 20 active pe brandul RO. „Urmărim pentru RO o dezvoltare rapidă, sustenabilă și în același timp consolidarea rețelei la nivel național”, a mai declarat reprezentantul OSCAR Downstream.

Companiile ce au card de flotă OSCAR beneficiază în stațiile RO de aceleași condiții comerciale, calitate a carburantului, transparență operațională și siguranța alimentării, la fel ca în orice stație DIESELpoint Access.

În plus, în statiile RO, oricine poate avea acces la carburantul OSCAR cu cele două game aditivate ACTIS și FORTIS, dar și de o abordare caldă și prietenoasă, împreună cu serviciile și produsele oferite local de fiecare dintre benzinăriile RO.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului În Suceava s-a deschis prima stație din rețeaua de benzinării RO, concept OSCAR.
 Vizualizări articol: 6501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
În Suceava s-a deschis prima stație din rețeaua de benzinării RO, concept OSCAR5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei