Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 263 (6973)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vatra Dornei

Un incendiu a distrus o anexă a unei gospodării, producând pagube importante

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O magazie a unei gospodării din Vatra Dornei, în care erau depozitate utilaje agricole și scule, a fost mistuită de flăcări la primele ore ale dimineții de luni.

Flăcările au fost observate de un vecin, care a sesizat la 112 izbucnirea unui incendiu la anexa unui imobil, situat pe strada Argestru din municipiu, care aparţine unor septuagenari. În scurt timp de la sesizare, la fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentul de Pompieri Vatra Dornei, care a reușit lichidarea incendiului.

Cercetările au stabilit că în curtea locuinței soților septuagenari, în cursul acestui an fusese construită o anexă cu destinația magazie, prevăzută cu instalație electrică, în care fuseseră depozitate utilaje agricole și alte obiecte. În timpul incendiului izbucnit în jurul orei 06.00, au ars structura din lemn a anexei pe o suprafață de 50 de metri pătrați și pereții laterali din material OSB împreună cu bunurile aflate în interior. Au fost distruse de flăcări două motocositori, un aparat de sudură, un aparat de vopsit, un aparat de spălat autoturismul, mai multe scule pentru reparații, mai multe piese vechi de mobilier, anvelope și articole vestimentare și alte bunuri textile depozitate de proprietari. Prejudiciul creat astfel a fost de circa 20.000 de lei.

În urma intervenției pompierilor, aceștia au stabilit ca sursă probabilă de aprindere a incendiului  „efectul termic de la curentul electric”, în momentul izbucnirii incendiului existând pericolul de propagare a flăcărilor la un alt imobil situat în aceeași curte. Cercetările sunt continuate totuși de polițiști în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu a distrus o anexă a unei gospodării, producând pagube importante.
 Vizualizări articol: 1371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu a distrus o anexă a unei gospodării, producând pagube importante0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei