Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 240 (6950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultraj

Polițist ajuns în spatele gratiilor, după ce a agresat doi colegi care îl cercetau în urma unei tamponări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un agent de poliție a fost reținut în spatele gratiilor pentru 24 de ore, în cursul nopții de marți spre miercuri și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost protagonistul unui incident petrecut luni seara, pe o stradă din municipiul Fălticeni. Aflat la volanul unui autoturism, Dumitru Norocel, agent-șef principal la Poliția Municipiului Fălticeni, a tamponat un autoturism parcat, după care, fiind sub influența alcoolului, a lovit de mai multe ori un polițist și l-a amenințat pe un altul, veniți să facă cercetări la fața locului. Pentru faptele sale, el este acum cercetat într-un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj și refuz de prelevare de mostre biologice.

 

În timpul cercetărilor, polițistul a devenit violent cu colegii veniți la fața locului

Incidentul, care a dat naștere unui întreg scandal în plină stradă, s-a petrecut luni seara, în municipiul Fălticeni. Aflat la volanul unui autoturism, Dumitru Norocel, de 46 de ani, agent-șef principal la Poliția Municipiului Fălticeni, a tamponat un autoturism parcat regulamentar pe o stradă din oraș. După incident, polițistul, despre care martorii spun că mirosea a alcool, a coborât din autoturism și nu i-a permis proprietarului autoturismului avariat să fotografieze urmările tamponării, părăsind apoi zona. În scurt timp, fugarul a fost identificat de o patrulă de poliție în timp ce se afla în apropierea blocului în care locuiește. După ce s-a dat jos din autoturism, el a fost somat legal să se oprească și să-i însoțească pe polițiști pentru a clarifica situația evenimentului rutier produs de acesta. În aceste condiții, Dumitru Norocel a provocat un adevărat scandal, lovindu-l cu palma sau pumnul peste cap pe unul dintre agenții de poliție aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu și spărgându-i acestuia ochelarii de vedere. Ulterior, a continuat să-l agreseze pe acesta și l-a amenințat cu moartea și destituirea din funcție și pe celălalt polițist, aflat în zonă pentru cercetarea evenimentului. Deși condusese autoturismul pe drumurile publice și mirosea a alcool, protagonistul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să-i fie prelevate probe de sânge la spital, pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de refuz de prelevare de mostre biologice. În cursul nopții de marți spre miercuri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au emis pe numele polițistului agresiv o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Audiat de către procurori, miercuri după-amiază el a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii şi-au însuşit propunerea procurorilor, emiţând pe numele poliţistului un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Dumitru Norocel este agent-șef principal în cadrul Poliției Municipiului Fălticeni și a fost mutat disciplinar în cadrul instituției, după ce a fost protagonistul unor incidente violente, nerespectând un ordin de protecție conform căruia nu avea voie să se apropie de soția sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițist ajuns în spatele gratiilor, după ce a agresat doi colegi care îl cercetau în urma unei tamponări.
 Vizualizări articol: 4033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Polițist ajuns în spatele gratiilor, după ce a agresat doi colegi care îl cercetau în urma unei tamponări5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei