Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 240 (6950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De la 1 ianuarie 2019

Permisele de parcare gratuită pentru autoturisme personale vor fi retrase de Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii judeţeni şi cei municipali, angajaţii Parchetelor, ai Consiliului Judeţean şi ai Prefecturii Suceava şi ai altor instituţii publice din Suceava care au permise de parcare gratuită în parcările cu plată din oraş vor pierde această facilitate de la 1 ianuarie 2019. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat ieri în conferinţă de presă că „problema permiselor de parcare gratuită a scăpat de sub control” şi se vor aplica măsuri pentru reglementare. Astfel, de la începutul anului viitor permisele de parcare gratuită vor fi acordate în număr limitat doar pentru maşinile instituţiilor, pe baza numărului de înmatriculare al autovehiculului, care va fi înscris pe legitimaţia de parcare gratuită.

„Am stabilit că până la sfârşitul anului sunt valabile aceste legitimaţii, dar începând cu anul 2019 vom da legitimaţii pe instituţii, pe certificate de înmatriculare. Eşti Prefectură, ai cinci maşini, îţi dăm cinci legitimaţii. Eşti Consiliu Judeţean, la fel. Vii cu certificatele de înmatriculare şi primeşti legitimaţiile de parcare”, a declarat Lungu. Primarul a subliniat că permisele de parcare gratuită nu vor putea fi folosite pentru autovehiculele personale ale salariaţilor bugetari, ci sunt strict pentru maşinile de serviciu.

În ceea ce priveşte instituirea de abonamente de parcare pentru cei care locuiesc sau lucrează în zona parcărilor cu plată din centrul Sucevei, primarul Ion Lungu a afirmat că încă se lucrează la un regulament în acest sens. ”Parcările subterane sunt goale. Ne gândim să facem abonamente cât de cât suportabile, pe două paliere. Pe de o parte, vrem să încurajăm lumea să folosească parcările subterane printr-un abonament care să fie mai ieftin decât parcarea zilnică, iar pe de altă parte, să avem un abonament special pentru riverani, de la orele 16.00-17.00 până dimineaţa”, a mai spus Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Permisele de parcare gratuită pentru autoturisme personale vor fi retrase de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 1994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Permisele de parcare gratuită pentru autoturisme personale vor fi retrase de Primăria Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei