Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 240 (6950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Schimburi necesare

Anvelope pentru toate buzunarele şi promoţii de toamnă-iarnă oferite de firma Railex

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anotimpul rece se apropie cu paşi repezi, iar şoferii caută soluţii pentru schimbarea anvelopelor de vară cu cele de iarnă. Firma Railex vine în întâmpinarea celor care se pregătesc pentru sezonul de iarnă şi are diferite promoţii, atât proprii, cât şi din partea producătorilor de anvelope.

Clienţii au de unde alege dintr-o gamă variată de anvelope, în funcţie de bugetul pe care îl au. Tipurile de anvelope cu care pot fi echipate autoturismele, microbuzele, camioanele sau utilajele agricole şi industriale provin de la producători precum Sava, Fulda, Goodyear, Dunlop, Michelin, BF Goodrich, Tigar, Pirelli, Hankook, BKT sau Aeolus.

„Toate serviciile pe care le oferim sunt de cea mai înaltă calitate, iar periodic angajaţii urmează cursuri de perfecţionare. Pentru sezonul de iarnă care urmează avem o gamă completă de anvelope, plus consumabile cum ar fi antigel şi acumulatori”, a precizat Marius Cazan, directorul Railex Suceava.

Producătorii de anvelope vin cu oferte concrete pentru suceveni. Cei care se înscriu pe pagina promotie.goodyear.ro până pe data de 30 noiembrie, în termen de 30 de zile de la încheierea campaniei, vor primi 50 de lei pentru 4 anvelope de iarnă pe jantă mai mică sau egală cu 16” sau 250 de lei pentru 4 anvelope de iarnă pe jantă egală sau mai mare de 17’’.

Aceeaşi promoţie oferă şi firma Dunlop, pe adresa promoție.dunlop.ro, iar perioada limită în care sucevenii pot fi eligibili este 30 noiembrie.

Şi cei de la Michelin au ofertă de sezon, valabilă până pe 15 noiembrie. Firma oferă un voucher de carburant în valoare de 100 de lei pentru anvelope de 14’’-16’’ sau 2 vouchere de 100 de lei pentru anvelopele de 17’’-23’’. Înscrierile pentru aceste premii se fac pe promotie.michelin.com.

Pentru că în perioada imediat următoare numărul celor care vor dori să-şi înlocuiască anvelopele de vară cu cele de iarnă va creşte semnificativ, persoanele care doresc să evite timpi de aşteptare mai mari se pot programa fie online, pe www.railex.ro la capitolul programări vulcanizare, sau telefonic apelând numărul 0747 280 281.

 

Investiţii în echipamente performante

Railex oferă aceste servicii nu doar în Suceava şi Vatra Dornei, ci şi în cel mai nou sediu, de la Dorohoi, din apropiere de autogara acestui oraş. Toate sediile firmei au şi echipamente moderne, de ultimă generaţie, ceea ce înseamnă precizie mai mare şi perioadă de timp mai scurtă de aşteptare pentru clienţi.

Pe această linie se înscrie maşina de echilibrat roţi cu laser, achiziţionată recent din Germania. Aceasta scanează janta cu unda laser şi indică unde trebuie pusă greutate. Este deservită de un ecran touch screen şi are lumină pe interiorul jantei, ceea ce permite amplasarea mai eficientă a plumbului. Viteza de lucru este superioară faţă de cea a unei maşini clasice pentru echilibrat roţi, iar în plus măsurile pentru echilibrat sunt luate direct de pe jantă.

Cele două maşini de echilibrat roţi cu laser au fost aduse şi puse în funcţiune în urmă cu circa două săptămâni, iar reprezentanţii Railex spun că sunt mereu în ton cu noutăţile în domeniu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anvelope pentru toate buzunarele şi promoţii de toamnă-iarnă oferite de firma Railex.
 Vizualizări articol: 2262 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anvelope pentru toate buzunarele şi promoţii de toamnă-iarnă oferite de firma Railex0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei