Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 91 (6801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Competiții

Rezultate remarcabile obținute de sportivii de la Clubul Bucovina Dance Studio Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sfârșitul săptămânii trecute, sportivii de la Clubul Bucovina Dance Studio Suceava au obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național de 10 Dansuri al României și la Cupa „La Passion", desfășuratela Cheile Grădiștei – Brașov, unele dintre cele mai puternice competiții de dans sportiv din România. Cei 30 de sportivi legitimați la clubul de dans sucevean s-au întors acasă cu nu mai puțin de 14 trofee, dintre care patru titluri de campion, opt titluri de vicecampion și două locuri pe cea de a treia treaptă a podiumului. Mai mult decât atât, alte trei perechi de dansatori au ajuns până în semifinalele Cupei „La Passion".

 

Pe podium

Campioni la categoria Open Basic Latino (Junior 2) au fost desemnați Fabian Doroftei și Karolina Longher, în timp ce Anastasia Iacob și Raisa Turcu au obținut primul loc la concursul de solo - fete. Pe treapta a doua a podiumului au urcat, pe rând, Andrei Martineac și Nicoleta Daneliuc (clasa E Latino Adulți), Peter Ștefura și Timea Irimescu Kruk (clasa E Junior 1), Mirel Florea și Daria Rata (clasa H Junior 1), precum și Răzvan Orza și Teodora Domunco (Precompetițional Juvenil 2). Locul III a fost obținut de Șerban Orza și Ioana Ghețău, iar printre finaliști s-au numărat și ceilalți sportivi care au reprezentat Clubul Bucovina Dance Studio, Iustin Homiuc și Adelina Marcu, Sebastian Burac și Ayana Negru, Cristian Palievici și Roua Dragotă, precum și Răzvan Mostoflei, împreună cu Ana Maria Curic. În semifinale, au fost prezenți Darius Mazilu și Elena Buha (Open Basic Latino Adulți), Răzvan Cosoreanu și Erin Apetrei, Tudor Cosoreanu și Delia Velnicer, iar aproape de semifinale s-au clasat Norbert Dominte, împreună cu Mădălina Cojocaru. Instructorul de dans Vlad Palamariu, de la Clubul Bucovina Dance Studio Suceava, a declarat: “Suntem bucuroși de aceste rezultate remarcabile ale sportivilor clubului nostru. Munca, seriozitatea și determinarea lor din timpul antrenamentelor și din timpul competiției și-au spus cuvântul. Suntem pe drumul cel bun și rezultatele sportivilor ne dau cea mai mare satisfacție”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultate remarcabile obținute de sportivii de la Clubul Bucovina Dance Studio Suceava.
 Vizualizări articol: 2582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Rezultate remarcabile obținute de sportivii de la Clubul Bucovina Dance Studio Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei