Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 91 (6801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

La Suceava a avut loc sesiunea de informare despre posibilitatea obţinerii de finanţări de 40.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva zeci de persoane au participat, ieri, la o sesiune de informare cu privire la posibilitatea obţinerii de finanţări nerambursabile de aproximativ 40.000 de euro pentru începerea unei afaceri în mediul urban. Finanţările sunt acordate prin intermediul proiectului „Academia de Antreprenoriat”, care va fi derulat de SC Unic Sports SRL în parteneriat cu Asociaţia Generală a Profesioniştilor în Vânzări, Consul SA şi Asociaţia Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici şi Mijlocii Suceava. Participanţilor la sesiunea de informare li s-au prezentat informaţii legate de paşii pe care trebuie să-i urmeze pentru ca ideile lor de afaceri să devină realitate şi să beneficieze de o finanţare nerambursabilă, de la înscrierea în cadrul proiectului şi până la întocmirea planului de afaceri. Proiectul „Academia de Antreprenoriat” are ca obiectiv dezvoltarea competenţelor antreprenoriale a 750 persoane care doresc să înfiinţeze o activitate independentă. Tot prin acest proiect se are în vedere subvenţionarea a 90 de planuri de afaceri în vederea creşterii gradului de ocupare a persoanelor din regiunea Nord-Est prin susţinerea înfiinţării întreprinderilor cu profil nonagricol în zonele urbane ale regiunii.

Astfel, în cadrul proiectului se va acorda un sprijin financiar de maxim 178.340 de lei pentru 90 de afaceri. Cei care doresc să acceseze finanţările trebuie să fie persoane cu vârsta de peste 18 ani, care nu urmează nici o formă de învăţământ şi care doresc să iniţieze o activitate independentă. De asemenea, persoanele care depun proiectele trebuie să aibă studii gimnaziale finalizate în România, să aibă cetăţenie română şi domiciliul stabil în România, în regiunea de Nord-Est, în mediul urban sau rural, dar şi să facă parte din următoarele categorii: angajaţi, inclusiv persoane care desfăşoară o activitate independentă, persoane care beneficiază de sprijin; şomeri şi persoane inactive. Proiectul „Academia de Antreprenoriat” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 şi va fi implementat în Regiunea Nord – Est a României, în judeţele Suceava, Iaşi, Botoşani, Bacău, Neamţ şi Vaslui.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Suceava a avut loc sesiunea de informare despre posibilitatea obţinerii de finanţări de 40.000 de euro.
 Vizualizări articol: 1730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La Suceava a avut loc sesiunea de informare despre posibilitatea obţinerii de finanţări de 40.000 de euro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei