Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 91 (6801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reparațiile mobile – o necesitate indispensabilă în zilele noastre

Cu cât mai performante sunt modelele de smartphone-uri care apar pe piață cu atât mai necesare sunt servicile de reparații telefoane. Sunt dispozitive destul de sensibile, oricât ar încerca producătorii să pulseze în rezisnteța lor. Interesul utilizatorilor este de a se folosi de acestea pentru un timp cât mai îndelungat, motiv pentru care apelează la tot felul de accesorii cu rol de protecție. De așteptat nu toate oferă o calitate înaltă, iar telefoanele sunt astfel supuse defecțiunilor, respectiv stricării iremediabile.

Care este soluția atunci când smartphone-ul nu mai oferă același randament ca altădată? Un service de reparații telefoane devine indispensabil, iar Glassgsm este un astfel de loc. Experții service-ului au în vedere nevoiele utilizatorilor, motiv pentru care pune la dispoziția lor o gamă largă de servicii. Reușesc să redea funcționarea optimă a dispozitivului, respectiv să îmbunătățească starea lor.

Mai ales cei care au investit o mică avere într-un astfel de dispozitiv performant vor căuta un service care să le ofere soluții complete pentru că protejarea investiției reprezintă o prioritate în cazul lor. Mulți fac un efort peste puteri pentru a-și permite o astfel de achiziție.

Unde găsești reparații gsm de calitate?

Nu este suficient ca service-ul gsm ales să ofere o listă interminabilă de servicii. Ceea ce contează este calitatea și eficiența lor. Utilizatorii pot fie să se îndrepte către un astfel de loc no name și să plătească o sumă fără garanția că investesc în callitate, fie să aleagă un service ca Glassgsm în care lucrează numai experți în domeniu.

Oricare ar fi preferințele vis-s-vis de modele, atunci când o piesă se defectează sau influențează funcționalitatea telefonului, numai o componentă originală poate asigura randamentul optim al dispozitivului. Cei de la Glassgsm nu folosesc decât piese autentice pentru înlocuirea celor defecte, fiind și motivul pentru care rezultatele sunt de durată. În acest mod a reușit service-ul să își fidelizeze clienții, respectiv să devină o recomandare și un reper pentru cei în căutarea acestei linii de servicii.

 O mână specialistă se deosebește prin faptul că acționează strict asupra problemei, fără a provoca alte daune în smartphone. De altfel, cei de la Glassgsm folosesc soluții de curățare special dedicate pentru a nu lăsa amprente și urme inestetice pe suprațata dispozitivului. Și igiena ar trebui să dicteze alegerea service-ului.

Încă un aspect pe care at trebui să îl aibă în vedere cei aflați în alegerea unui service pentru reparatii telefoaneeste verificarea testimonialelor de pe pagina de prezentare a firmei alese. Acestea reprezintă un reper întrucât afli dacă rezultatele au fost satisfăcătoare sau au lăsat de dorit.

Totodată service-ul trebuie ales după profesionalismul cu care lucrează angajații. Aceștia sunt cei care trebuie să stabilească natura problemei atunci când aceasta nu vizează partea fizică a dispozitivului. Când este una de oridin tehnic, luarea unor măsuri corepsunzătoare se impune pentru ca reparația să asigure și rezultate optime.

În schimb, când telefonul a fost supus unui șoc puternic, accidentelor, căzăturilor, contactului cu lichide ( praf sau alte particule), capacitatea tehnicianului de a recomanda piesele de schimb potrivite dicteaza durabilitatea.  Nu toti sunt capabi sa depisteze exact cauza unei funcționări deficitare, iar cel care are de suferit este utilizatorul, care trebuie să suporte cheltuielile.

Smartphone-ul este dispozitivul de care ne folosim zi de zi, care a devenit indispensabil pentru marea majoritate. Asta înseamnă că o reparație eficientă și rapidă este de preferat. Dacă unele service-uri gsm țin telefoanele și pentru două săptămâni cu scuza că piesele de schimb comandate nu au ajuns, Glassgsm efectuează reparațiile pe loc – rapid, sigur și calitativ.

Dibăcia cu care tehnicienii acestui service lucrează este remarcabilă, dar o contribuție însemnată în acest sens o aduce și faptul că fac asta din pasiune și din pură plăcere.

Nu în cele din urmă, service-ul gsm trebuie ales în funcție de prețurile practicate. Degeaba spun mulți că este un aspect mai puțin relevant. În condițiile în care reparația de realizat este una importantă – înlocuirea displayului, a carcasei, a anumitor componenete esențiale (difuzor, microfon, antenă semnal, antenă Wi-Fi, butoane diverse), prețul va fi unul mai mare. Pentru că acesta va fi oricum plătit, utilizatorul trebuie să se asigure că primește în schimb calitate, durabilitate și o rezistență pe măsură.

Acest aspect este avut în vedere de către cei de la Glassgsm care nu au avut până în prezent decât clienți mulțumiți. Cei interesați de o reparație gsm rapidă și eficientă găsesc pe glassgsm.ro mai multe informații despre această firmă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reparațiile mobile – o necesitate indispensabilă în zilele noastre.
 Vizualizări articol: 1625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Reparațiile mobile – o necesitate indispensabilă în zilele noastre1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei