Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 91 (6801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediţia a XI-a

"Student pentru o zi" a continuat la finele săptămânii trecute pentru încă 86 de elevi de-a XII-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediţia a XI-a a Concursului pentru elevi „Student pentru o zi”, organizat de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), a continuat sâmbătă, 21 aprilie, cu cea de-a doua etapă.

Evenimentul a reunit 86 de elevi din clasele a XII-a din judeţele Neamţ, Botoșani și Suceava, care au susţinut probele de concurs la disciplinele Economie, Electrotehnică, Energetică şi Electromecanică, Proiectare asistată de calculator în AutoCAD, Controlul și expertiza produselor alimentare, Ingineria produselor alimentare, Gastronomie, Ecologie și Protecţia Mediului.
„Studenţii pentru o zi” ai USV au fost însoţiţi într-un tur complet de campus, în care au vizitat laboratoarele de specialitate, redacţia Radio USV, Centrul de Nataţie și Kinetoterapie, Biblioteca USV sau Observatorul Astronomic. Turul a fost urmat de un prânz la Restaurantul USV și de un spectacol oferit de Casa de Cultură a Studenţilor - concertul susţinut de Andrei Cicioc și invitaţii săi.
Câștigătorii acestei etape sunt: Economie: Premiul I - Andreea Caciur și Monica Teodora Bujdei, Premiul II - Alexandrina Bordieru și Irina Denisa Simion, Premiul III - Giulia Tersigni și Alexandra Vrăjitoru, Menţiune - Sarah Naomi Pricopie, Roxana Mihaela Lucanu, Georgiana Pavăl, Mădălina Andreea Pintilii, Ionela Mironeasa; Electrotehnică, Energetică şi Electromecanică: Premiul I - David Miron și Ana Elena Camilar, Premiul II - Alfred Daniel Ţarcă și Iulian Daniel Tamaș, Premiul III - Maria Cristina Stasi și Gabriel Rusînac; Proiectare asistată de calculator în AutoCAD: Premiul I - Andrei Alexandru  Mirlescu și Alin Constantin Apetri, Premiul II - Iulian Sînzian  Plioţ și Ovidiu Samuel Bilauca, Premiul III - Ciprian Damian și Andrei Galăţan; Controlul și expertiza produselor alimentare și Ecologie și Protecţia Mediului: Premiul I - Larisa Diana Serediuc, Premiul II - Bianca Ionela Herciu și Diana Georgiana Răilianu, Premiul III - Georgiana Cătălina Asaftei și Gabriela Elena Boboc; Ingineria produselor alimentare și Gastronomie: Premiul I - Sabina Dumitriţa Dobrincu, Premiul II - Roxana Moisencu, Andreea Magdalena Turtureanu și Ana Șpac, Premiul III - Elena Mădălina Pintilescu și Paraschiva Candrea.

Menţionăm că toţi elevii au primit diplome de participare, iar elevii clasaţi pe podium au plecat acasă cu premii. Premianţii locului I, la fiecare disciplină de concurs, au primit câte un Certificat de agrementare din partea USV, care oferă deţinătorilor posibilitatea de a fi studenţi ai universităţii, beneficiind de scutirea de plată a taxelor de înscriere și înmatriculare la USV.

Pe 12 mai va avea loc ultima etapă a concursului, cea adresată elevilor din clasele a XI-a, la disciplinele Electrotehnică, Energetică şi Electromecanică, Fizică distractivă, Ingineria produselor alimentare, Controlul și expertiza produselor alimentare, Ingineria produselor alimentare, Gastronomie, Ecologie și Protecţia Mediului, Istorie, Geografie, Filosofie și Psihologie, Limba Franceză. Propunerile de proiecte pot fi trimise până vineri, 4 mai 2018.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Student pentru o zi" a continuat la finele săptămânii trecute pentru încă 86 de elevi de-a XII-a.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Student pentru o zi" a continuat la finele săptămânii trecute pentru încă 86 de elevi de-a XII-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei