Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 88 (6798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decalare

Cobrex Trans a anunţat că vânzările de bilete de avion pentru Madrid, Verona și București vor începe pe 23 aprilie 2018

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania aeriană Cobrex Trans a anunţat astăzi că vânzările online de bilete de avion din Suceava către Madrid (Spania), Verona (Italia) și București vor începe de pe data de 23 aprilie 2018. Cobrex Trans și-a actualizat ieri pagina oficială de internet, unde este specificată noua dată de la care vor putea fi cumpărate bilete către cele trei destinaţii. Iniţial, compania a anunţat că vânzările de bilete de avion vor începe pe 16 aprilie 2018, însă din cauza unor probleme de ordin tehnic această dată a fost decalată cu o săptămână. Cobrex Trans va opera, începând cu data de 14 iunie 2018, zboruri din Suceava spre București și spre Madrid și Verona. Conducerea companiei a anunţat că biletele pentru aceste zboruri se pot achiziţiona de pe internet, de pe pagina proprie a companiei www.cobrextrans.com, sau de pe platforma internaţională de vânzări bilete și servicii www.worldticket.com. De asemenea, biletele se mai pot achiziţiona și direct de la agenţia de ticketing din incinta Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava, dar și de la mai multe agenţii de turism din Suceava, Vatra Dornei, Fălticeni și Botoșani. Pentru a achiziţiona bilete, cei interesaţi pot folosi motoarele de căutare de pe internet, precizând locaţia de plecare, respectiv aeroportul Suceava, precum și destinaţia pe care o doresc. Zborurile din și către Madrid, Verona și București vor fi operate în zilele de luni și joi, începând cu data de 14 iunie 2018. Avionul de pe ruta București – Suceava va pleca de pe Aeroportul Otopeni la ora 6:00 și va ateriza la Suceava la 7:00. Apoi, avionul de pe ruta Suceava - Madrid va decola la 7:30 și va ateriza în capitala Spaniei la ora 11:45. Avionul pentru zborul retur va decola din Madrid la ora 12:45 și va ateriza pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" la 16:55. Aceeași aeronavă va opera și zborul Suceava – Verona, cu decolare la ora 17:25 și aterizare în Italia la ora 19:55. Avionul pentru zborul de retur Verona - Suceava va decola la 20:30 și va ajunge la Suceava la 22:45. Ultimul zbor din fiecare zi de luni și de joi va fi de la Suceava la București, cu decolare la ora 23:15 și aterizare pe Aeroportul Otopeni la 00:15.

Preţul unui bilet Suceava – București va pleca de la 60 euro/tronson, pentru Madrid de la 140 de euro/tronson și de la 110 euro/tronson pentru destinaţia Verona. Preţul include biletul, un bagaj de mână și unul de cală, precum și o masă caldă la bordul aeronavei. Zborurile vor fi operate cu o aeronavă Boeing 737 – 300, cu 148 de locuri. Aeronava operează de la începutul lunii iunie 2016 pe destinaţii din Europa, Asia și Africa. Astfel, în colaborare cu operatorii aerieni Air France și Alitalia, Cobrex Trans a efectuat 2.000 de ore de zbor în anul 2017, aterizând pe aeroporturile din Afganistan, Berlin, Ibiza, Las Palmas, Kosovo, Hurgada, Maroc, Palma de Mallorca, Riga, Tunis. Aeronava are patru echipaje cu piloţi experimentaţi atât din România, cât și din Bulgaria și Grecia, și personal tehnic și însoţitori de bord din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cobrex Trans a anunţat că vânzările de bilete de avion pentru Madrid, Verona și București vor începe pe 23 aprilie 2018.
 Vizualizări articol: 1733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cobrex Trans a anunţat că vânzările de bilete de avion pentru Madrid, Verona și București vor începe pe 23 aprilie 20185.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei