Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 88 (6798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ciuruiții de la Casa Fotbalului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casele de pariuri, specialiste în cum merge treaba prin fotbal, au dat-o-n bară cu cotele la alegerile FRF, dar și mulți dintre noi laolaltă cu ele. Eu, unul, mă declar uluit de această victorie din primul tur. Dar trebuie că lui Burleanu i-a tremurat ceva fundul, strângând și multă frustare în el după ce trei televiziuni cu agendă mai mult sau mai puțin diferită l-au martelat câteva seri la rând. Practic, Burleanu e mai tare ca orice om politic, niciun candidat la președinția Românei n-ar mai fi concurat cu șanse dacă era luat în vizor de TVR, Antena 3 și Realitatea! Însă exact ca în politică au stat lucrurile și la FRF, cel care organizează alegerile are prima șansă. Spre deosebire de Ionuț Lupescu, care a primit demn înfrângerea, Răzvan Burleanu n-a primit cu aceeași eleganță victoria, el neputându-se abține de la replica ”i-am ciuruit”. Mulți dintre cei ciuruiți, adică susținătorii lui Lupescu, reprezintă crema fotbalului românesc. Sunt peste tot pe pereții federației! Iar Gazeta a virat-o și ea înspre tabloid cu acea poză de pe prima pagină, în care Lupescu pare că se înclină în fața lui Burleanu ca în fața unui Naș. Poate că Burleanu calcă pe urmele adevăratului Naș, Mircea Sandu, dar Lupescu n-avea nicio vină pentru a apărea în acea postură, el acceptase mâna întinsă de câștigătorul alegerilor și tocmai se ridica în picioare ca să-l felicite. Formal, așa cum se face.

În rândul opiniei publice am constatat o oarecare distanțare față de Lupescu, după ce acesta ar fi apelat la sprijin politic, mai precis al PSD-ului. Ca și în cazul lui Geoană, când a fost publicată poza de la reședința lui Vântu, și aici și-a băgat coada cineva din presă. Gazeta, tot ea, a găsit de cuviință să-l abordeze pe Dragnea, ieșind pe prima pagină cu acesta, dar și cu povestea că PSD a dat ordin pe unitate ca să se voteze cu Lupescu. Deci, dacă la Geoană a fost dat în vileag ceva real, nu același lucru s-a întâmplat acum. Practic, Gazeta l-a asociat pe Lupescu cu Dragnea! Iar în ceea ce-o privește pe Firea, îl vom vedea cât de curând și pe Burleanu pe la primărie, pe tema Euro douăzeci-douăzeci. Dacă ar fi să identific o greșeală a lui Lupescu, aceasta ar fi asocierea inițială cu Mircea Sandu. Ulterior nu l-a mai cooptat în suită, dar electorilor deja le fusese inoculată teza restaurației.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciuruiții de la Casa Fotbalului.
 Vizualizări articol: 1270 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Ciuruiții de la Casa Fotbalului5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei