Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 88 (6798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Caracteristiciile unei huse de protecție eficiente

Diversele apariții tehnologice au pătruns în viețile noastre și reprezintă la ora actuală o necesitate indispensabliă întrucât sunt caracterizate de o capacitate deosebită de organizare, dar și de soluționare pentru diverse sarcini. Pentru a ne folosi însă de ele pentru un timp cât mai îndelungat, este necesar să le oferim o întreținere pe măsură, dar mai ales să le protejăm corespunzător. Dintre dispozitivele care au cea mai mare nevoie de protecție, smartphone-urile se evidențiază în mod deosebit.

Stifler este un magazin online specializat în articole și accesorii pentru protecția și întreținerea telefonului mobil, ce iese înaintea celor interesați de o husă cu capacitate crescută de protecție si cu cele mai variate soluții. Iată care sunt caracteristile acestora, necesare a fi avute în vedere ori de câte ori se dorește o astfel de achiziție.

 

Model dedicat smartphone-ului deținut

Chiar dacă tendința inițială este a cumpăra o husă universală, aceasta este de departe o decizie nepotrivită din mai multe motive. Aceasta nu va asigura un grad optim de protecție telefonului, iar accesibilitatea va fi una destul de dificilă.

În schimb, o husă care se pliază perfect pe modelul de smartphone deținut este o soluție recomandată de experți. În acest mod, funcționalitatea telefonului nu va fi deloc influențată, din contră, utilizarea va fi una practică și la îndemână.

Nici nu există comparație, de exemplu, între o husă universală și o husa Huawei P9 Plus, nici când vine vorba despre protecție, nici de estetică.

 

Fiabilitate

Este necesar ca husa să ofere fiabilitate, atât pentru confortul utilizatorului, cât și pentru prelungirea duratei de viață a dispozitivului pentru că este caracteristica ce influențează și din acest punct de vedere.

 

Materiale calitative

Contează enorm din ce materiale este confecționat acest accesoriu de protecție. Nu orice material reușește să ferească smartphone-ul de efectele nefaste ale unei lovituri puternice sau ale impactului cu o suprafață dură.  Dintre cele mai apreciate materiale când vine vorba despre husa de protecție merită menționat poliuretanul termoplastic și policarbonatul. În acest sens cei interesați găsesc o husă Huawei P9 Plus, dar nu numai, ce reușește să ofere durabilitate crescută, realizată din materialele specificate. Aceasta poate fi comandată la un preț rentabil, în nuanța dorită din cele disponibile.

Accesul la butoane nu trebuie să prezinte piedici pentru că asta ar trăda o husă de calitate scăzută.

 

Diversitate

Întotdeauna va câștiga popularitate și va fi apreciat un magazin de accesorii mobile care vizează nevoi diverse și care nu se limitează la o singură categorie de clienți. Gusturile nu sunt niciodată aceleași, ceea ce înseamnă că diversitatea este esențială. Pentru că dorește să le ofere clienților opțiuni complete, cei de la Stifler au avut în vedere aprovizionarea stocurilor cu cele mai variate tipuri de huse: din silicon cu design minimalist,  all inclusive, de tip oglindă, 3 în 1 etc. Spre exemplu, modelul 3 în 1 Luxury reprezintă o alegere pentru cei care doresc garanția că telefonul este protejat indiferent de riscurile la care ar putea fi supus, beneficiind totodată de un aspect elegant, modern și atrăgător.

 

Rezistență

Care ar fi rostul unei huse dacă nu reușește să ofere rezistență îndelungată, în ciuda diverșilor factori cu care intră în contact? Iată deci că o altă caracteristică care trebuie să fie specifică husei ideale este rezistența pe care o prezintă. Nu este o generalitate, însă într-o foarte mare măsură aceasta este dictată de materialele din care este confecționată. Și locul de proveniență are influență din acest punct de vedere, motiv pentru care specialiștii Stifler recomandă produsele din catalogul propriu pentru care oferă  si posibilitatea de retur, în caz de nepotrivire.

Încă un aspect în funcție de care ar trebui aleasă husa este prețul. Chiar dacă unii ar spune că acesta este mai puțin relevant, raportarea la preț ajută cumpărătorul să ia o decizie înțeleaptă.  Desigur, nu este cel care va reflecta întotdeauna calitatea unui produs, însă poate dicta într-o foarte mare măsură eficiența de care acesta va da dovadă.

Pentru ca toți clienții săi să fie mulțumiți, Stifler a avut în vedere stabilirea unor costuri rentabile, complet justificate de produse în sine.

Pe scurt, acestea sunt caracteristicile pe care fiecare ar trebui să le urmărească atunci când dorește achiziționarea unei huse de protecție. Modele variate se găsesc pe stifler.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caracteristiciile unei huse de protecție eficiente.
 Vizualizări articol: 2041 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Caracteristiciile unei huse de protecție eficiente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei