Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 82 (6792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Siret-Ulma

Tutun pentru narghilea și țigări, de aproape 12.000 de euro, confiscate de polițiștii de frontieră suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 150 de kilograme de tutun pentru narghilea și peste 4.500 de pachete de țigări, pentru care s-a încercat introducerea ilegală în țară, au fost descoperite de polițiștii de frontieră suceveni la mijlocul acestei săptămâni. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Poroch-Serițan,  miercuri, 11 aprilie, în jurul orei 16.30, pe sensul de intrare din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret s-a prezentat Diana B., în vârstă de 47 de ani, originară din județul Botoșani, la volanul unui microbuz marca Ford Tranzit. Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit în bagajele acesteia 137 kg tutun pentru narghilea, cu diverse arome, de proveniență ucraineană. Tutunul, în valoare de 1.370 lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă de 5.000 lei. Aceeași soartă a avut și suceveanul Alexandru R., în vârstă de 24 de ani, care ascunsese pe corp 190 de pachete cu țigări. Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Brodina au descoperit miercuri, în timpul executării unei misiuni specifice în apropierea frontierei de stat pe raza localității Ulma, trei colete ce conțineau țigări de proveniență ucraineană. Coletele au fost transportate la sediul Sectorului, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 4.500 pachete marca Marble, în valoare de 53.000 de lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate, a precizat comisarul-șef Poroch-Serițan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tutun pentru narghilea și țigări, de aproape 12.000 de euro, confiscate de polițiștii de frontieră suceveni.
 Vizualizări articol: 1634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tutun pentru narghilea și țigări, de aproape 12.000 de euro, confiscate de polițiștii de frontieră suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei