Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 82 (6792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pietoni ajunşi la spital după ce au fost accidentaţi de autoturisme

Vineri, 13 Aprilie 2018 (13:12:41)
Trei pietoni au ajuns la spital după ce au fost accidentaţi de autoturisme. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, joi, la ora 16.40, în timp conducea autoturismul pe bulevardul Corneliu Coposu din municipiul Suceava, un bărbat de 36 de ani, din comuna Putna, a surprins şi accidentat ușor un minor de 11 ani din localitate, angajat în traversarea neregulamentară a străzii.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.Tot joi, la ora 18.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Bunești, un bărbat de 34 de ani, din județul Ialomița, a surprins şi accidentat uşor un localnic de 57 de ani, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.Joi seară, la ora 21.52, în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Viteazul din municipiul Rădăuți, un tânăr de 20 de ani, din comuna Satu Mare, a surprins şi accidentat ușor un localnic de 32 de ani care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pietoni ajunşi la spital după ce au fost accidentaţi de autoturisme.
 Vizualizări articol: 1620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pietoni ajunşi la spital după ce au fost accidentaţi de autoturisme0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei