Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 51 (6761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gurmandio, prima aplicație pentru comenzi de mâncare dezvoltată de un retailer în România, de acum la tine în oraș!

Comandă din aplicație și hai la masă! Mai avantajos, mai diversificat, mai rapid decât acasă, Gurmandio este răspunsul pentru momentele în care vrei să îți potolești foamea. Disponibilăgratuit în App Store și Google Play, dar și pe website-ul www.gurmandio.ro, Gurmandio îți aduce rapid, acasă sau la birou, preparate delicioase pentru toate gusturile.

Lansată de Carrefour, Gurmandio este singura aplicație pentru comenzi de mâncare dezvoltată de un retailer în România și poate fi folosită de utilizatorii celor mai mari orașe din Moldova, precum Iași, Suceava, Botoșani, Piatra-Neamț și Galați și Târgu Jiu.

Gurmanzii vor găsi pe Gurmandio o varietate mare de preparate, atât din zona de gastronomie a hipermarketului Carrefour, propuneri sănătoase și pline de prospețime, realizate zilnic de specialiștii săi, după rețete tradiționale românești sau internaționale, pentru toți membrii familiei, cât și de la unele dintre cele mai cunoscute restaurante din oraș.

Cel mai important, Gurmandio îți livrează gratuit preparatele dorite și îți pune la dispoziție multiple metode de plată (cash la livrare, card și tichete de masă - disponibile doar pentru comenzile din zona de gastronomie Carrefour). Așa că, poți comanda oricând, de oriunde și pentru orice moment din viața ta: prânzul cu colegii, cina cu cei dragi sau o seară de film cu prietenii.

Iar asta nu e tot. Simplă și intuitivă în utilizare, Gurmandio îți oferă posibilitatea de a memora și repeta comenzile favorite,  de a intra în aplicație cu ajutorul  conturilor de Facebook sau Google, dar și  de a urmări în timp real comanda plasată.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gurmandio, prima aplicație pentru comenzi de mâncare dezvoltată de un retailer în România, de acum la tine în oraș!.
 Vizualizări articol: 2994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gurmandio, prima aplicație pentru comenzi de mâncare dezvoltată de un retailer în România, de acum la tine în oraș!1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei