Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 51 (6761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Vineri

„Trupa 9” lansează prima piesă proprie, „Două amintiri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai îndrăgite formaţii muzicale din Suceava, „Trupa 9”, îşi lansează săptămâna viitoare prima piesă proprie din carieră, intitulată „Două amintiri”.

Momentul va fi marcat printr-un concert live care va avea loc în Oscar Wilde-Pub din Suceava, vineri, 9 martie 2018, de la ora 22.00.

„Două amintiri” vorbeşte despre nostalgia unei relaţii pierdute, despre sentimentele care urmează unei despărţiri şi efectul lor asupra protagoniştilor poveştii de dragoste. Muzica şi versurile sunt compuse de Lucian Curelariu, solistul trupei, iar orchestraţia şi aranjamentul muzical poartă semnătura formaţiei. Înregistrarea şi producţia single-ului au fost realizate cu ajutorul lui Cristi Rangu în studioul Odyssey. Piesa va avea parte şi de un videoclip care va fi regizat de Iustin Surpănelu, cunoscut pentru colaborările sale cu Festivalul de Film TIFF, Casa de Discuri Universal Music şi pentru clipurile unor artişti precum Grimus şi Alexandrina.

„Trupa 9” s-a înfiinţat în toamna anului 2012 la Suceava, ca un suflu nou pe scena de muzică live şi entertainment existente, abordând un repertoriu de cover-uri inedit, amplu şi care acoperă o gamă foarte largă de genuri muzicale.

„Trupa 9” este compusă din Lucian Curelariu (voce, chitară acustică), Teodora Botez (voce), Marian Huţanu (clape), Bogdan Huţanu (chitară electrică), Laurenţiu Dumescu (chitară bas), George Lupaşcu (saxofon) şi Mihai Tabarca (tobe).

În prezent trupa este rezidentă în unul din cele mai titrate cluburi din Suceava, Oscar Wilde-Pub, unde susţine spectacole de aproape patru ani. În acest timp a putut fi urmărită live în peste 200 de concerte de club şi petreceri private din toată ţara, ajungând în faţa publicului din oraşe precum Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Târgu Mureş, Bacău, Piatra-Neamţ, Botoşani, etc.

Portofoliul trupei cuprinde şi numeroase apariţii în mass-media.

Încercând să satisfacă cele mai diverse gusturi muzicale ale publicului, trupa a reuşit să dezvolte un repertoriu 100% live, care depăşeşte 250 de piese din cele mai variate stiluri: pop, rock, dance, house, reggae, latino, funk, hip-hop, blues, soul, balcanic rock şi folclor.

2018 este anul care reprezintă o trecere de la titulatura de cover band la cea de trupă cu piese proprii, grupul având în lucru şi alte compoziţii.

„Doua amintiri” (Youtube): https://www.youtube.com/watch?v=uYzAw3SHNCw

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Trupa 9” lansează prima piesă proprie, „Două amintiri”.
 Vizualizări articol: 1809 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Trupa 9” lansează prima piesă proprie, „Două amintiri”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei