Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 16 (6726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   15 imagini |   ø fişiere video

În Suceava

Reduceri de până la 50% la încălţămintea de iarnă, la GM Shoes

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care îşi doresc să se bucure de avantajele încălţămintei adecvate perioadelor de frig, gheaţă şi zăpadă, au acum ocazia să îşi înnoiască garderoba cu produse de calitate, din piele naturală, la preţuri foarte bune.

Asta deoarece magazinele GM Shoes din Suceava au dat startul unei atractive campanii de reduceri la stocurile de produse de iarnă, preţurile fiind mai mici chiar şi cu 50%.

Cele două magazine Grazie Mille din Suceava, cel de pe bulevardul George Enescu nr. 42 (între staţiile Mobilă şi Curcubeu) şi cel din incinta centrului comercial Shopping City Suceava, oferă clienţilor încălţăminte confortabilă, produsă în România, din piele naturală, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Axate în principal pe gama „casual”, adică pe încălţămintea pentru purtat zi de zi, magazinele GM Shoes oferă o gamă variată de pantofi de damă şi bărbaţi, potriviţi pentru orice fel de exigenţe. Dar nu este neglijată nici gama de produse pentru ocazii speciale, când eleganţa este definitorie. Astfel, doamnele pot alege o pereche de pantofi din piele naturală, cu toc mediu sau cu talpă joasă, ideale de purtat la serviciu sau la o ieşire în oraş. Pantofii sunt uşori, flexibili şi atât de comozi încă sunt practic insesizabili, chiar şi atunci când sunt purtaţi cât e ziua de lungă. Bărbaţii au de asemenea toate motivele să viziteze magazinele Grazie Mille, pentru ei fiind pregătită o gamă foarte variată de modele, de la casual şi sport, pentru omul activ, care are nevoie de încălţăminte pe care să se bazeze, cât şi modele elegante, pentru evenimente la care trebuie să arate impecabil.

În plus, pe lângă încălţăminte, în magazine sunt disponibile şi o mulţime de accesorii din piele, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, precum poşete, curele, portofele şi borsete.

GM Shoes este o companie suceveană, prezentă la nivel naţional cu o reţea de opt magazine, din care două în municipiul Suceava, cu planuri serioase de extindere, inclusiv în mediul online, unde sunt prezenţi deja cu sute de produse pe cel mai mare magazin online din România, emag.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 50% la încălţămintea de iarnă, la GM Shoes.
 Vizualizări articol: 3164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Reduceri de până la 50% la încălţămintea de iarnă, la GM Shoes5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei