Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 16 (6726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Final tragic

Tânărul rănit grav după ce un arbore a căzut peste el a murit în spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul grav rănit în urmă cu câteva zile, după ce un copac căzut peste el l-a lovit grav în zona capului, s-a stins sâmbătă la Spitalul Judeţean Suceava. Poliţiştii fac acum cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi neluarea măsurilor legale de securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Accidentul a cărui victimă a căzut Dragoş Ciobanu, un tânăr de 19 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, s-a produs în timpul dimineţii de marţi, într-o pădure din zona comunei Stulpicani, victima ajungând la spital în stare foarte gravă. Cercetările au arătat atunci că tânărul venise cu o seară în urmă în vizită la sora sa din comuna Stulpicani, iar marţi dimineaţă, în jurul orei 08.00,  l-a însoţit pe cumnatul său în pădure, în zona unei exploatări de lemn din zona cantonului Ursoaia a Ocolului Silvic Frasin, de unde ruda sa avea de cumpărat lemn pentru foc. În timp ce îl aşteptau pe administratorul firmei de exploatare din Stulpicani, tânărul a intrat în zona de exploatare forestieră, unde la un moment dat, din neatenţie, a fost lovit în zona capului de vârful unui arbore de răşinoase, arborele fiind doborât de un fasonator mecanic, angajatul firmei de exploatare.Imediat după accident, victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului şi fiind în stare gravă, a fost transferat apoi la Spitalul Judeţean Suceava. Aici el a fost diagnosticat cu policontuzii, traumatism cranio-facial sever şi contuzie toraco-abdominală, fiind internat la Secţia Neurochirurgie - ATI. Toate eforturile făcute de medici pentru salvarea tânărului, pentru care prognosticul era de atunci foarte rezervat, nu au putut duce la salvarea acestuia, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 06.15, acesta decedând. Cercetările sunt continuate de poliţişti împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul rănit grav după ce un arbore a căzut peste el a murit în spital.
 Vizualizări articol: 3642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânărul rănit grav după ce un arbore a căzut peste el a murit în spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei