Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 16 (6726)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat acuzat de omor, trimis în judecată

Luni, 22 Ianuarie 2018 (15:35:39)
Un bărbat din comuna Adâncata acuzat de omor, Mihăiţă Airinei, care este cercetat în stare de arest preventiv, a fost trimis luni în judecată. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în probatoriul administrat în cauză se arată că "Victima I.I. nu era căsătorit şi locuia singur pe raza comunei Adâncata, judeţul Suceava, având relaţii apropiate de prietenie cu numita O.A.M.. I.I. era prieten cu inculpatul Airinei Mihăiţă pe care îl vizita destul de des şi cu care obişnuia să consume băuturi alcoolice. În a doua jumătate a anului 2017, numita O.A.M. s-a mutat la locuinţa inculpatului, întrucât imobilul în care locuia era într-o stare avansată de degradare şi nu era încălzit. Din acel moment, între inculpat şi O.A.M. s-a înfiripat o relaţie de prietenie, cei doi întreţinând relaţii sexuale. În după-amiaza zilei de 02 decembrie 2017, cu aproximaţie ora 17:30, victima I.I. s-a deplasat la locuinţa inculpatului Airinei Mihăiţă, unde se afla și O.A.M., cu intenţia de a socializa şi de a consuma băuturi alcoolice. Victima a adus o sticlă ce conţinea cantitatea de 2 litri cu vin, iar cei trei au consumat băutura adusă de I.I. precum şi o cantitate apreciabilă de bere". În comunicatul Parchetului se mai precizează că "După un timp, numita O.A.M. s-a sărutat cu victima I.I., moment în care inculpatul a devenit violent, irascibil şi a început să aibă manifestări de gelozie. A făcut o criză de nervi, a strigat către victimă să părăsească imobilul, după care a iniţiat un atac asupra ei, lovind-o cu pumnii şi picioarele la nivelul corpului, dar şi în zona capului. Inculpatul Airinei Mihăiţă a proiectat-o pe victimă în afara imobilului, pe geamul de la bucătărie. Victima I.I. s-a ridicat cu greu de la sol şi a revenit în locuinţa inculpatului, într-o cameră alăturată bucătăriei, un dormitor. Aici, inculpatul s-a năpustit asupra lui cu pumnii şi picioarele, doborându-l la sol. Inculpatul l-a lovit haotic şi cu putere cu pumnii şi picioarele peste corp, însă în special în zona capului, a feţei. De asemenea, inculpatul s-a folosit şi de un cablu electric de alimentare (un prelungitor), obiect cu care a lovit victima peste corp cu putere și la un moment dat a înfăşurat cablul după gâtul victimei, încercând să o ştranguleze. La scurt timp victima a decedat. Potrivit concluziilor raportului medico-legal de necropsie, moartea victimei a fost violentă, s-a datorat unui traumatism cranio-cerebral acut cu fractură de calotă şi bază craniană şi hemoragie meningo-cerebrală agravat de consumul excesiv de alcool". Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Suceava.Procurorii precizează că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat acuzat de omor, trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 1791 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat acuzat de omor, trimis în judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei