Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 4 (6714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distracţie la vârsta a III-a

Revelionul Pensionarilor - muzică bună, bucate excelente şi ambianţă plăcută, într-o nouă locaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă a fost o zi plină pentru o mulţime de suceveni, care au sărbătorit Revelionul Pensionarilor, bucurându-se de atmosfera plăcută, bucate alese, muzică pe gustul lor şi dansuri ca în tinereţe.

O astfel de petrecere, devenită aproape tradiţie, este Revelionul Pensionarilor  organizat de Asociaţia Pensionarilor CFR, filiala Suceava, care are o istorie de aproape 20 de ani în organizarea de astfel de evenimente, pentru cei aproape 3.000 de membri.

Anul acesta, pentru prima dată, Revelionul Pensionarilor s-a desfăşurat la Restaurantul Versus, situat vizavi de sediul Primăriei Suceava, aproximativ 150 de persoane distrându-se acolo de la amiază şi până seara târziu.

Toţi cei prezenţi au apreciat modul de servire şi pregătirile făcute de cei care au găzduit evenimentul, încântându-i cu bucate alese, într-o ambianţă deosebită.

Atmosfera de sărbătoare a fost asigurată de o formaţie de muzică condusă de Mihai Cărăruşă, iar surpriza Revelionului a fost Fanfara „Brazii Bucovinei”, care i-a entuziasmat pe cei prezenţi.

Participanţii la Revelionul Pensionarilor au savurat cele 14 feluri de bucate oferite în cadrul unui bogat bufet suedez, după care s-au înfruptat cu sărmăluţe cu mămăliguţă, dar şi cu friptură la tavă cu garnitură de cartofi la cuptor.

Porţia de energie pentru numeroasele reprize de dans au luat-o din cafelele servite şi din deliciosul tort care le-a fost adus cu frumoase artificii, dar şi din paharele de şampanie, oferite odată cu tortul.

Pe parcursul întregii manifestări nu au lipsit deloc ţuica şi vinul, aduse de organizatori.

„Mulţumim din suflet celor care ne-au pus la dispoziţie localul pentru organizarea acestui Revelion al Pensionarilor şi dorim să continuăm colaborarea”, a spus Vasile Palaghiu, preşedinte al Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice.

Alegerea unei noi locaţii de desfăşurare a acestui eveniment devenit tradiţie în rândul membrilor Asociaţiei Pensionarilor CFR nu a fost deloc uşoară, fiind făcută o selecţie  riguroasă a localurilor, după o serie de criterii proprii, în care uşurinţa cu care au acces acolo participanţi, inclusiv cu mijloacele de transport în comun, a contat foarte mult.

Succesul de care s-a bucurat Revelionul nu îi face decât să fie cât mai atenţi şi în organizarea viitoarelor evenimente destinate membrilor lor – petrecerea de 8 Martie şi apoi o excursie de trei zile în Basarabia, în preajma zilei de 1 octombrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revelionul Pensionarilor - muzică bună, bucate excelente şi ambianţă plăcută, într-o nouă locaţie.
 Vizualizări articol: 3917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Revelionul Pensionarilor - muzică bună, bucate excelente şi ambianţă plăcută, într-o nouă locaţie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei