Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 4 (6714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Legea pumnului

Bătut şi lăsat fără microbuz pentru o presupusă datorie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din Rădăuţi a ajuns în spatele gratiilor după ce a decis să-şi recupereze cu forţa o presupusă datorie pe care o avea faţă de el un individ din Darabani, judeţul Botoşani. Rădăuţeanul a aflat că „datornicul” a venit la Măneuţi şi acolo lucrurile au luat rapid o turnură nedorită.

Mai exact, Ştefan Marcu a precizat că nu s-a putut înţelege cu bărbatul din Darabani vizavi de datoria pe care acesta o avea. Din acest motiv, l-a dat jos din maşină, un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, şi după ce i-a aplicat mai multe lovituri, l-a abandonat în mijlocul drumului şi a plecat spre Rădăuţi, cu intenţia de a ajunge acasă.

La scurt timp după acest incident, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, aflată în misiune în zonă, a oprit pentru control microbuzul condus de Ştefan Marcu. Acesta nu a putut prezenta acte pentru maşină şi a recunoscut că a luat-o în contul unei datorii mai vechi de la bărbatul din Darabani.

În timpul controlului, proprietarul de drept al microbuzului, a sunat la 112 şi a reclamat furtul, iar ulterior a mers la spitalul din Rădăuţi unde a primit îngrijiri medicale ca urmare a loviturilor pe care i le-a aplicat Ştefan Marcu.

La finalizarea cercetărilor, în dimineaţa zilei de vineri, 5 ianuarie, Ştefan Marcu a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, iar sâmbătă magistratul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Rădăuţi a emis pe numele său un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătut şi lăsat fără microbuz pentru o presupusă datorie.
 Vizualizări articol: 2464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătut şi lăsat fără microbuz pentru o presupusă datorie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei