Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 nov 2017 - Anul XXII, nr. 270 (6686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Foc în noapte

Două incendii au distrus o autoutilitară şi anexele unei gospodării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două incendii izbucnite joi seara au distrus o autoutilitară la Milişăuți şi anexele unei gospodării din comuna Calafindeşti.

Primul incendiu a izbucnit în jurul orei 19.20, la o autoutilitară Citroen Jumper, proprietarul fiind cel care a observat flăcările şi a sunat la 112. La fața locului au acționat pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuți, care au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului, izbucnit la maşina parcată pe strada Frâncei din municipiul Rădăuți. La sosirea echipajelor, autovehiculul ardea violent, cu pericol de propagare a incendiului la o remorcă de autotren şi la o hală de tâmplărie, aflate în apropiere. Flăcările au distrus autoutilitara în proporție de 60%, degradându-se două cauciucuri şi barele de protecție din partea dreaptă a remorcii autotrenului. Verificările au arătat că proprietarul maşinii venise la o hală de pe strada Frâncei, în jurul orei 19.15. După ce a intrat în hală, proprietarul a auzit zgomote de afară, iar în momentul în care a ieşit a observat că partea din față a autovehiculului ardea. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Autovehiculul a ars în proporție de aproximativ 50%, fiind distrusă în totalitate partea din față, prejudiciul fiind de aproximativ 20.000 lei.

 

Incendiul de la Calafindeşti a fost provocat de amplasarea necorespunzătoare a hornului centralei

În jurul orei 22.05, la locuința unui bărbat de 43 de ani din comuna Calafindeşti a izbucnit un incendiu la garajul locuinței, în urma căruia a ars parțial acoperişul, respectiv astereala din scândură şi învelitoarea din tablă. La locul incendiului au acționat pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Calafindeşti, care au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor.

Flăcările au distrus acoperişul şi au degradat pereții anexelor, valoarea pagubelor fiind de circa 5.000 de lei. Pompierii militari au stabilit că incendiul s-a propagat de la hornul centralei amplasate în garaj, care a fost poziționat necorespunzător, fiind lipit de structura de lemn a acoperişului. După mai bine de o oră de intervenție, pompierii au reuşit să salveze locuința familiei.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două incendii au distrus o autoutilitară şi anexele unei gospodării.
 Vizualizări articol: 2290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Două incendii au distrus o autoutilitară şi anexele unei gospodării4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei