Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 nov 2017 - Anul XXII, nr. 270 (6686)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bilanţ final

Peste 200 de angajări, în urma Bursei pentru absolvenţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava a anunţat încheierea perioadei de monitorizare a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, eveniment desfășurat în urmă cu o lună de zile la Suceava, Rădăuţi, Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc. Organizatorii de la AJOFM Suceava au transmis că s-au concretizat peste 200 de angajări. Cei mai mulţi dintre angajaţi au trecut de două interviuri, după primele selecţii de la bursă.

„Bilanţul angajărilor este favorabil, dar înclină mai mult spre candidaţii care nu au absolvit în acest an”, se arată în comunicatul semnat de directorul executiv, Dănuţ Mihai Burgheaua.

Concret, în urma bursei s-au angajat 83 de proaspăt absolvenţi ai promoţiei 2017, plus 121 de persoane din alte categorii. Cele mai multe angajări s-au făcut în urma bursei din municipiul Suceava (34 de absolvenţi, plus 41 de alte categorii de persoane angajate), cifre aproximativ egale au fost la Fălticeni (23, respectiv 38), și Rădăuţi (22 absolvenţi și 40 de persoane din alte categorii), în timp ce la Câmpulung rezultatul bursei constă doar în șase angajări (patru absolvenţi).

În ceea ce-i privește pe absolvenţi, cei mai mulţi s-au angajat în domeniile comerţ, construcţii, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, restaurante și alte servicii alimentare.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi a avut loc pe 20 octombrie. Târgul de joburi a pus faţă în faţă o ofertă de 900 de locuri de muncă şi 1.101 persoane în căutarea unei slujbe. Numărul de oameni care au mers să se intereseze de un loc de muncă reprezintă aproximativ 10% din totalul celor 11.500 de suceveni care se aflau la acea dată în evidenţele AJOFM Suceava.

Piaţa muncii din Suceava se află pe un trend pozitiv în ultima perioadă, în sensul că oferta de locuri de muncă este una bogată, iar rata șomajului este în scădere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 200 de angajări, în urma Bursei pentru absolvenţi.
 Vizualizări articol: 2422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Peste 200 de angajări, în urma Bursei pentru absolvenţi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei