Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 nov 2017 - Anul XXII, nr. 266 (6682)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pagube

Două autoturisme s-au aprins în trafic, în urma unor scurtcircuite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două autoturisme s-au aprins din senin în trafic, unul dintre ele arzând în totalitate, în urma producerii unor scurtcircuite la instalațiile electrice ale acestora.

Primul dintre cele două incidente care s-au petrecut duminică seara a fost semnalat la 112 în jurul orei 19.50, de către o femeie din Câmpulung Moldovenesc. Ea le-a spus polițiștilor că mașina personală, în care circula împreună cu soțul ei, a luat foc în timp ce tranzitau comuna Vama. În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, în apropierea cimitirului din satul Molid, incendiul produs la autoturismul Skoda Fabia fusese stins de proprietari. În urma audierilor, polițiștii au aflat că în jurul orei 19.00, cei doi soți au parcat mașina în apropierea intrării în cimitir, lăsând-o cu motorul pornit și luminile aprinse, și au intrat să pună lumânări la un mormânt. Când s-au întors, cei doi au intrat în autoturism cu intenția de a pleca spre casă, au simțit miros specific plasticului ars, iar în câteva momente din partea dreaptă a bordului a izbucnit o flacără. Au reușit să coboare la timp din autoturism, reușind stingerea incendiului cu ajutorul extinctorului din dotarea autoturismului și cu ajutorul unui vecin ce locuiește în apropiere, care i-a ajutat cu un extinctor și cu apă. Un echipaj de pompieri militari sosiți la fața locului a stabilit că un scurtcircuit la instalația electrică a mașinii a fost cauza probabilă de izbucnire a incendiului. Incendiul a distrus bordul autoturismului și capitonajul din partea superioară, prejudiciul estimat de proprietar fiind de circa 5.000 de lei.

 

Un alt autoturism a ars în întregime, șoferul nefiind încă identificat

În noaptea care a urmat, pompierii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu la un autoturism, aprins într-o intersecție din comuna Cornu Luncii. În jurul orei 01.50, un șofer aflat în tranzit pe DN 2E a zărit mașina în flăcări și a dat alarma.

La fața locului,  la intersecția DN 2 cu DJ 209A, în localitatea Cornu Luncii, a fost găsit arzând un autoturism aflat la circa 3 metri de carosabil, nefiind identificată nici o persoană în calitate de utilizator sau proprietar al autoturismului. Autoturismul ardea în totalitate, fiind nevoie de intervenția pompierilor, care au stabilit în final drept cauză de izbucnire a incendiului un scurtcircuit la panoul de bord al autoturismului. În urma verificărilor făcute de polițiști s-a stabilit că este vorba de un VW Passat Variant care aparține unui bărbat de 56 de ani din Frătăuții Noi, prejudiciul creat în urma incendierii autoturismului fiind evaluat la circa 3.500 lei. Verificările făcute la spitalul cel mai apropiat din Fălticeni nu au dus la nici un rezultat, la această unitate neprezentându-se vreo persoană cu arsuri în urma incendiului produs. Cercetările sunt continuate de polițiști, pentru identificarea persoanei care se afla în autoturism și a împrejurărilor în care a avut loc incendiul, în cadrul unui dosar penal pentru distrugere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două autoturisme s-au aprins în trafic, în urma unor scurtcircuite.
 Vizualizări articol: 2431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două autoturisme s-au aprins în trafic, în urma unor scurtcircuite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei