Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 sep 2017 - Anul XXII, nr. 217 (6633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Alcool şi viteză

Gonea nebuneşte cu BMW-ul cu care s-a răsturnat şi a provocat moartea unui tânăr de 19 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clipe de coşmar sâmbătă dimineaţă, în apropiere de Negostina, pe drumul european 85, după ce un autovehicul marca BMW a zburat efectiv de pe şosea. Impactul s-a dovedit extrem de violent, iar unul dintre cei trei tineri aflaţi în maşină a murit pe loc. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, în timp ce şoferul a suferit şi el leziuni destul de serioase şi a fost internat ulterior în spital.

Accidentul s-a produs la primele ore ale dimineţii, iar poliţiştii spun că principala cauză a fost viteza exagerată cu care circula Emanoil Petru Huţanu, de 23 de ani, din Siret. Pe deasupra, şoferul era şi băut bine, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al treilea pasager din maşină, un adolescent în vârstă de 18 ani, a suferit răni uşoare, dar s-a dovedit că şi acesta consumase băuturi alcoolice, rezultatul la testarea cu aparatul etilotest fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor supravieţuitori ai accidentului le-au fost recoltate şi probe de sânge pentru li se stabili cu exactitate alcoolemia.

Şoferul a fost preluat de o ambulanţă şi a ajuns la Spitalul Orăşenesc Siret, de unde s-a decis transferul la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu: „fractură comunitivă peroneu drept” şi „fractură marginală tibie stângă”.

Procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți care a preluat cazul a decis continuarea cercetărilor fără a fi dispuse măsuri privative de libertate întrucât starea de sănătate a şoferului nu permite acest lucru în momentul actual.

Totuşi, faţă de Emanoil Petru Huţanu s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „ucidere din culpă” , „vătămare corporală din culpă” şi ,,conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gonea nebuneşte cu BMW-ul cu care s-a răsturnat şi a provocat moartea unui tânăr de 19 ani.
 Vizualizări articol: 8000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gonea nebuneşte cu BMW-ul cu care s-a răsturnat şi a provocat moartea unui tânăr de 19 ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei