Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 sep 2017 - Anul XXII, nr. 217 (6633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Infrastructură

Lucian Harşovschi a anunţat că în Burdujeni a fost finalizată o nouă parcare de reşedinţă cu 74 de locuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a anunţat, ieri, că în cartierul Burdujeni au fost finalizate lucrările de amenajare a unei noi parcări de reşedinţă. Lucian Harşovschi a precizat că toată zona din apropierea străzii Florilor din cartierul Burdujeni a fost reabilitată, investiţia însemnând atât asfaltarea străzilor şi a căilor de acces, precum şi amenajarea unei noi parcări pentru populaţia din zonă, cu 74 de locuri pentru autovehicule. Harşovschi a ţinut să sublinieze faptul că pentru ca astfel de lucrări să continue, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Suceava de joi, 28 septembrie, va fi supus aprobării un proiect pentru reabilitarea a peste 4.300 de locuri de parcare din municipiul reşedinţă de judeţ. El a mai precizat că după amenajarea parcării vor trebui începute şi lucrările de modernizare a spaţiului de joacă pentru copii care se află în zona respectivă. „Pentru a mai putea realiza astfel de parcări trebuie ca joi, 28 septembrie, în şedinţa Consiliului Local, să se aprobe proiectul de reabilitare a 4.364 de locuri de parcare din municipiul Suceava, proiect blocat de consilierii PSD în 27 iulie”, a spus viceprimarul Sucevei.

Lucian Harşovschi a amintit că dacă acest proiect ar fi fost aprobat în luna iulie a.c., ar fi urmat intabularea suprafeţelor respective de terenuri şi apoi modernizarea lor. „Aveau de câştigat atât sucevenii cu maşini, prin construirea acestor locuri de parcare, dar şi cei care doresc mai mult spaţiu verde. După bordurare, asfaltare, marcare şi delimitare, spaţiul verde care rămânea era într-adevăr protejat de tot pietrişul actual pe care şi l-au pus oamenii pentru a-şi parca maşinile şi, mai mult, odată cu Registrul Spaţiilor Verzi, terenurile rămase se puteau reabilita”, a explicat Lucian Harşovschi.

El a adăugat că nici acum nu înţelege de ce consilierii PSD nu au votat proiectul pe care l-a propus pentru amenajarea celor peste 4.300 de locuri de parcare şi nici explicaţia „incoerentă” dată de social-democraţi. „Singurul lucru pe care l-am dedus eu era acela că ei nu doresc să se facă lucrurile în <grabă>, probabil să mai stăm trei ani, poate câştigă ei Primăria şi abia atunci se vor gândi cum să facă”, a mai declarat Harşovschi.

Viceprimarul Sucevei a subliniat că a aşteptat ca reprezentanţii PSD din Consiliul Local să-şi prezinte în şedinţa din luna august propria viziune cu privire la modul în care văd ei modernizarea parcărilor, dar şi care ar fi fost punctele slabe din proiectul pe care el l-a propus. „Ei bine, am aşteptat şi după înmânarea mapelor cu proiectele supuse dezbaterii, poate vor aduce ideile lor chiar în ziua şedinţei şi, de ce nu, să repunem proiectul pe ordinea de zi suplimentară din 31 august. Nu au făcut acest lucru, demonstrând încă o dată că dau dovadă de demagogie. În schimb, prin nevotarea proiectului din 27 iulie au lăsat sucevenii fără parcări modernizate”, a mai afirmat Lucian Harşovschi. În aceste condiţii, el a spus că proiectul privind parcările va fi supus aprobării în şedinţa ordinară din luna septembrie, în forma iniţială prezentată în luna iulie, şi i-a invitat respectuos pe social-democraţi să „vină la treabă alături de noi”, să vină cu proiecte şi să nu aducă doar critici neconstructive. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucian Harşovschi a anunţat că în Burdujeni a fost finalizată o nouă parcare de reşedinţă cu 74 de locuri.
 Vizualizări articol: 2377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Lucian Harşovschi a anunţat că în Burdujeni a fost finalizată o nouă parcare de reşedinţă cu 74 de locuri1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei