Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 mai 2017 - Anul XXII, nr. 113 (6529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șocant

Un individ eliberat condiţionat după un omor a violat o bătrână de 88 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, eliberat condiţionat din luna ianuarie a acestui an în urma unei condamnări pentru omor, a violat o bătrână în vârstă de 88 de ani, din Gura Humorului. Fapta a fost comisă săptămâna trecută, însă reclamaţia a fost depusă târziu, abia la mijlocul acestei săptămâni. Din anchetă rezultă că bătrâna a fost lovită în repetate rânduri, agresorul crezând că victima are o sumă mare de bani în casă.

Marcel Cezar Ciridariu a fost arestat preventiv, ieri, pentru 30 de zile, de Judecătoria Gura Humorului pentru infracţiunile de tâlhărie şi viol.

 

Supărat că nu a găsit câţi bani credea că v-a găsi, a violat-o pe bătrână

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au arătat că, în noaptea de 11 spre 12 mai, în jurul orei 23.00, inculpatul s-a deplasat la locuinţa femeii de 88 de ani, care obişnuia să cumpere lapte de la stâna la care agresorul lucra. Individul i-a dat laptele şi a aşteptat să primească în schimb banii, urmărind de unde îi ia femeia.

Prima intenţie a individului, rezultă din cercetări, a fost de a-i lua femeii banii. Bătrâna a fost trântită pe un pat, acoperită cu mai multe ţoale pe cap şi lovită în zonele costale, agresorul cerându-i banii pe care bănuia că victima i-a primit de la fiica sa din străinătate.   

Individul a găsit în poşeta femeii doar 130 de lei, iar în ciuda agresiunilor pe care le-a mai comis, nu a mai putut scoate vreun ban de la bătrână.

Din cercetări rezultă că agresorul a agresat-o în repetate rânduri pe bătrână, iar înainte de a pleca a întreţinut un raport sexual normal cu femeia care putea să-i fie bunică.

Șocant în acest fapt este şi că bătrâna a depus reclamaţie la Poliţie abia pe 18 mai. Victima a invocat că a aşteptat timp de mai multe zile ca atacatorul să-i restituie suma de bani. În cele din urmă, a decis să depună şi o reclamaţie. Ridicat de judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Marcel Cezar Ciridariu ar fi recunoscut faptele comise.

Ieri, la propunerea procurorilor, Judecătoria Gura Humorului a dispus arestarea sa preventivă.

 

„A avut o bună conduită, nu a fost sancţionat disciplinar, a dat dovezi temeinice de îndreptare, stăruitor în muncă”

Marcel Cezar Ciridariu are domiciliul în comuna Băluşeni, judeţul Botoşani. El a fost închis din noiembrie 2005, având de executat un total de 14 ani şi 3 luni de închisoare, din care 13 ani de închisoare pentru un omor, iar restul pentru o faptă mai veche. 

Tânărul, care a urmat doar două clase primare, a fost eliberat condiţionat pe 31 ianuarie 2017, aşadar după 11 ani şi două luni de detenţie.

Ultima oară el a fost închis în Penitenciarul Spital Tg. Ocna. Judecătorii băcăuani, cei care l-au eliberat condiţionat, au constatat că tânărul îndeplineşte condiţiile, executând fracţia obligatorie. Acesta a avut o caracterizare bună de la organele de supraveghere şi participase la programe educaţionale.

„A avut o bună conduită, nu a fost sancţionat disciplinar, a dat dovezi temeinice de îndreptare, stăruitor în muncă”, se arată în decizia de eliberare condiţionată. Dacă ar fi executat întreaga pedeapsă, acesta ar fi fost eliberat pe 8 februarie 2020.

Cei aproximativ trei ani de care a fost absolvit Ciridariu prin eliberare condiţionată ar urma să se adauge la pedeapsa pentru viol şi tâlhărie, dacă acesta va fi găsit vinovat definitiv şi irevocabil.  

În baza mandatului de arestare preventivă botoşăneanul a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

 

Crima comisă în 2005 de violator

În noiembrie 2005, tânărul, care avea 23 de ani atunci, aflat în stare de ebrietate, a mers la locuinţa unui bărbat de 61 de ani din Băluşeni-Botoşani, unde a căutat-o pe concubina proprietarului, care ar fi avut o datorie faţă de el. Marcel Cezar Ciridariu a încercat să o agreseze  pe femeie, iar bărbatul de 61 de ani a sărit în apărarea acesteia. Bărbatul de 61 de ani a fost înjunghiat de trei ori cu cuţitul, una din lovituri fiindu-i fatală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ eliberat condiţionat după un omor a violat o bătrână de 88 de ani.
 Vizualizări articol: 6139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un individ eliberat condiţionat după un omor a violat o bătrână de 88 de ani3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei