Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mai 2017 - Anul XXII, nr. 104 (6520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Acțiune de amploare a poliției pentru depistarea șoferilor băuți la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de combatere a accidentelor având drept cauză consumul de alcool a dus la aplicarea a peste 100 de sancţiuni contravenţionale. Acţiunea a avut loc în perioada 5-7 mai, fiind implicaţi poliţiştii Serviciului Rutier Suceava, precum şi formaţiunile de profil din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti din judeţ. Scopul declarat al acţiunii a fost acela de depistare a şoferilor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a acelora care încalcă în vreun fel legislaţia rutieră.În cadrul acţiunii au fost constatate 7 infracţiuni, fiind aplicate 118 sancţiuni contravenţionale în valoare de 38.085 de lei. În urma abaterilor săvârşite de şoferi în trafic au fost reţinute nouă permise de conducere, pentru defecţiuni tehnice fiind retrase trei certificate de înmatriculate. Numărul şoferilor testaţi cu aparatul etilotest în timpul acţiunii a fost de peste 150. În timpul acţiunii poliţiştii au surprins câţiva şoferi care au condus sub influenţa alcoolului şi cu viteză excesivă, punând în pericol siguranţa traficului rutier.

 Duminică seara, în jurul orei 21.00, un tânăr de 21 de ani din oraşul Siret a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea autoturismul pe strada 9 Mai din localitate, având o concentraţie alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a avea permis de conducere.

În aceeaşi seară, în jurul orei 23.00, pe un drum judeţean din comuna Vatra Moldoviţei, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare, conducătorul acesteia neoprind la semnal şi continuându-şi deplasarea. După aproximativ 100 de metri şoferul a oprit pe partea dreaptă, însă a refuzat să se legitimeze. Pentru că avea un comportament agresiv poliţiştii l-au imobilizat şi încătuşat. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele celor doi şoferi au fost întocmite dosare penale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acțiune de amploare a poliției pentru depistarea șoferilor băuți la volan.
 Vizualizări articol: 3089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Acțiune de amploare a poliției pentru depistarea șoferilor băuți la volan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei