Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mai 2017 - Anul XXII, nr. 104 (6520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

Flutur către absolvenţii Universităţii Suceava: Interesul nostru este să aveţi un loc de muncă aici, în zona noastră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, le-a transmis absolvenţilor de anul acesta ai Universităţii „Ștefan cel Mare” că interesul şi dorinţa administraţiei judeţene este ca aceştia să-şi găsească locuri de muncă în această zonă a ţării, „în frumoasa Bucovină”. Gheorghe Flutur a participat la festivitatea de absolvire a promoţiei 2017 de la Universitatea „Ștefan cel Mare”, transmiţându-le absolvenţilor că trebuie să fie mândri că au absolvit această instituţie de învăţământ superior. În discursul său, Gheorghe Flutur a ţinut să amintească de parteneriatul pe care administraţia judeţeană îl are cu Universitatea, făcând referire, în primul rând, la intenţia de înfiinţare la Suceava a unei Facultăţi de Medică.

„Mă gândesc la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava şi la relaţia pe care o avem cu această secţie de început, de nutriţie, de la Universitatea Suceava, pe care dorim să o dezvoltăm în mai mult de atât. Și noi, Consiliul Judeţean şi Spitalul Judeţean, suntem pregătiţi, intenţia fiind de a înfiinţa o secţie de medicină la Suceava, pentru a avea un spital clinic universitar”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a amintit şi de faptul că CJ Suceava şi Universitatea „Ștefan cel Mare” sunt parteneri în cadrul Clusterului Regional de Bioeconomie Suceava – Botoşani. Flutur a precizat că atât el, cât şi reprezentanţii Universităţii Suceava i-au prezentat acest proiect de înfiinţare a unui cluster regional preşedintelui României, Klaus Iohannis, în cadrul vizitei pe care acesta a efectuat-o recent în Suceava. „Un astfel de proiect reprezintă viitorul. Alte ţări, cum ar fi şi Polonia, au fost mult mai curajoase, iar absolvenţii şi-au găsit locuri de muncă prin astfel de sisteme de finanţare moderne. Și dumneavoastră sper să vă găsiţi aşa ceva, mai ales că noi facem paşi destul de repezi spre industria alimentară, nutriţie, spre partea de management, prospectarea de pieţe, şi cred că aveţi nevoie de aşa ceva. Iar intenţia şi interesul nostru este să rămâneţi, să aveţi un loc de muncă aici în zona noastră, în frumoasa Bucovină”, a afirmat preşedintele CJ Suceava. Gheorghe Flutur a amintit şi de faptul că Universitatea Suceava este reprezentată, prin prorectorul Mihai Dimian, în Consorţiul Regional de Inovare Nord-Est, structură extrem de importantă la nivel de regiune pentru stabilirea priorităţilor şi a modului în care vor fi cheltuite fondurile europene în următoarea perioadă. Nu în ultimul rând, şeful administraţiei judeţene a ţinut să le transmită absolvenţilor Universităţii Suceava că din punctul său de vedere, dezvoltarea unei zone trebuie să se bazeze pe educaţie şi cercetare. „Cred că vârful de lance în dezvoltarea unei zone înseamnă ştiinţa, cercetarea şi învăţământul. Sincere felicitări vă adresez dumneavoastră, absolvenţilor! Să fiţi mândri că aţi absolvit aici o facultate şi sunt convins că societatea va fi beneficiara dumneavoastră în perioada care urmează”, a spus Gheorghe Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur către absolvenţii Universităţii Suceava: Interesul nostru este să aveţi un loc de muncă aici, în zona noastră.
 Vizualizări articol: 3142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur către absolvenţii Universităţii Suceava: Interesul nostru este să aveţi un loc de muncă aici, în zona noastră5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei