Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mai 2017 - Anul XXII, nr. 104 (6520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lisabona

Profesori suceveni, invitaţi la un seminar în Portugalia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două cadre didactice din judeţul Suceava au primit o invitaţie de participare la Seminarul de contact „Innovative learning environments”, Lisabona (22-24 iunie 2017), din partea Centrului Naţional eTwinning România al Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei. Profesorii au fost selectaţi în urma evaluării aplicaţiilor depuse în cadrul Campaniei „10 ani de eTwinning în România – 30 de ani de Erasmus+ în Europa”.

Este vorba despre prof. învăţământ preşcolar Mihaela Guriţă, de la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 2 Dumbrăveni, şi prof. Aspazia Olar, de la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret. Alte două cadre didactice, partenere în proiectele postate pe platforma europeană eTwinning, au primit materiale promoţionale: profesor învăţământ primar Fănica Rădăuceanu, de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, şi Dana Florentina Lazăr, de la Liceul Tehnologic „Vasile Deac” Vatra Dornei.

„Nu e pentru prima data când avem parte de facilităţile eTwinning. Am accesat platforma eTwinning, participând cu grupa de preşcolari la unele proiecte europene oferite de colegi din alte ţări. În 2013 am fost printre finalistele Campaniei Europene eTwinning, primind drept premiu o cameră de filmat”, ne-a mărturisit Mihaela Guriţă. 

Menţionăm ca platforma www.eTwinning.net le facilitează cadrelor didactice crearea de proiecte de colaborare interşcolară pentru elevi. Cadrele didactice pot elabora proiecte educaţionale în colaborare cu colegii lor, prin intermediul cărora să vizeze obiective de formare şi de dezvoltare a competenţelor elevilor în diverse domenii. Platforma eTwinning.net este o comunitate a şcolilor din Europa, reunind peste 190.000 de cadre didactice din peste 100.000 de şcoli. În sprijinul cadrelor ce vor s-o acceseze sunt mereu la dispoziţie ambasadori eTwinning. Printre ei se numără şi prof. Cornelia Melcu, care a colaborat cu profesori din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesori suceveni, invitaţi la un seminar în Portugalia.
 Vizualizări articol: 2660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesori suceveni, invitaţi la un seminar în Portugalia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei