Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 mai 2017 - Anul XXII, nr. 104 (6520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

La Arbore

Concursul interjudeţean de matematică „Isteţii D’Arbore”, la a VIII-a ediţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala Gimnazială „Luca Arbure” din comuna Arbore a fost gazdă a celei de-a VIII-a ediţii a Concursului interjudeţean de matematică „Isteţii D’Arbore”, competiţie adresată elevilor din clasele IV-VIII. S-au înscris în concurs circa 120 de elevi din judeţele Suceava şi Iaşi.

La clasa a IV-a, pe primul loc s-au clasat la egalitate, cu punctaj maxim, Albert Chifan, de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Rădăuţi, şi Silviu Simota, de la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi. Pe locul al doilea s-a clasat eleva Iulia Popa, de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuţi, iar locul trei a fost ocupat de Rareş Forray, de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuţi. La clasa a V-a, pe locul întâi s-a clasat Gabriel Vlad Airinei, de la Şcoala Gimnazială Bogdăneşti, pe locul al doilea Diana Reuţ, de la Şcoala Gimnazială “Regina Elisabeta” Rădăuţi, iar pe locul trei Eduard Chifan, de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuţi.

Pe locul întâi, la clasa a VI-a, s-a situat eleva Mihaela Todosi, de la Liceul Tehnologic „Nicanor Moroşan” Pârteştii de Jos. Locul al doilea a fost ocupat de Denisa Ciobîca, de la Şcoala Gimnazială „Luca Arbure” Arbore, şi locul al treilea de Ioan Doru Boca, de la Şcoala Gimnazială Botoşana.

La clasa a VII-a, pe locul întâi s-a clasat eleva Ana Maria Nuţi, de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuţi, pe locul al doilea Dragoş Solomon, de la Colegiul „Vasile Alecsandri” Iaşi, iar pe locul trei elevul Dorel Ciobîca, de la Şcoala Gimnazială „Luca Arbure” Arbore.

Premiul întâi, la clasa a VIII-a, a fost obţinut de elevul Andrei Cristian Airinei, de la Şcoala Gimnazială Bogdăneşti, premiul al doilea l-a câştigat eleva Alexandra Paula Bortaş, de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” Paşcani, iar premiul al treilea a fost câştigat de elevele Diana Cârcu, de la Liceul Tehnologic Cajvana, şi Bianca Miscov, de la Şcoala Gimnazială Poieni Solca.

Potrivit organizatorilor, au rămas în judeţul Suceava şase premii întâi, trei premii doi, şase premii trei şi 38 de menţiuni. Cei mai buni participanţi au fost premiaţi cu cărţi, oferite de Editură Taida din Iaşi, cu diplome şi medalii, oferite de Mihaela şi Bogdan Horodinca din Rădăuţi. Ocupanţii primelor patru locuri au primit sume de bani oferite de SC Eurolines Tour, Auto Pio Service, Pahominstal, Aurelian & Teodora,  Electrocalex, Erobra, Grigman, Luiclau, Ralumar, Logicom, cei care au susţinut financiar cea de-a VIII-a ediţie a concursului.

Concursul a fost iniţiat de profesorul de matematică Gheorghe Leonte şi a fost organizat de Şcoala Gimnazială „Luca Arbure”, condusă de director prof. Monica  Buliga, cu sprijinul profesorilor de matematică prof. Domnica Ciotu şi prof. Vasile Pahomi. De asemenea, competiţia a beneficiat de sprijinul prof. Marinela Cristina Cimpoeşu, inspector de specialitate pentru matematică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul interjudeţean de matematică „Isteţii D’Arbore”, la a VIII-a ediţie.
 Vizualizări articol: 3079 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul interjudeţean de matematică „Isteţii D’Arbore”, la a VIII-a ediţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei