Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mai 2017 - Anul XXII, nr. 98 (6514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultraj

Un individ acuzat că a ameninţat un poliţist a fost reținut 24 de ore și va fi cercetat sub control judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un fost angajat al unei firme de pază şi protecţie a fost săltat luni seara de poliţişti şi dus în faţa procurorilor, după ce a fost acuzat că în urmă cu o zi a insultat şi ameninţat un poliţist într-un centru comercial din municipiul Suceava. Bogdan Galanton, în vârstă de 37 de ani, a fost ridicat în jurul orei 19.00 şi dus direct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, unde, după audiere, procurorii au emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, iar în urma reaudierii sale de procurori în cursul zilei de marţi, a fost luată decizia cercetării în continuare a acestuia sub control judiciar.

 

Poliţistul îl acuză pe bărbat că l-a jignit şi ameninţat

Incidentul dintre Bogdan Galanton şi Răzvan Mihai Bolea, agent în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, a avut loc duminică seara, în jurul orei 19.00, în timp ce poliţistul se afla împreună cu familia la un cinematograf dintr-un centru comercial din municipiu. În plângerea făcută de poliţist, acesta susţine că în timp ce se afla pe coridorul de ieşire din cinematograf spre holurile centrului comercial, a fost înjurat şi ameninţat de Bogdan Galanton, care îi reproşa poliţistului faptul că, în urmă cu circa trei ani, cu ocazia unei intervenţii în clubul Ranch, unde Bogdan Galanton era agent de pază, omul legii îl amendase.

Bolea a relatat faptul că la ieşire din cinema a auzit în spatele său o persoană care îl jignea, îl înjura şi îl ameninţa. În momentul în care s-a întors a dat cu ochii de Bogdan Galanton, care l-ar fi făcut ”miliţian”, ”cagulat” şi l-ar fi provocat spunându-i ”Să te văd acum fără cagulă dacă mai eşti şmecher…”. Poliţistul spune că a mai fost ameninţat o dată, în momentul în care ajunsese în zona scărilor din zona Serviciului de Evidenţă a Persoanei, după care a părăsit complexul comercial pe uşa din apropiere.

 

Cei doi s-au cunoscut destul de bine, în urma unui episod petrecut în urmă cu trei ani

Răzvan Bolea le-a declarat anchetatorilor că în timpul incidentului care a avut loc duminică seara, Bogdan Galanton i-ar fi reproşat că în urmă cu trei ani, în timpul unei intervenţii a poliţiei la un eveniment ce a avut loc în clubul Ranch, unde Bogdan Galanton era angajat ca agent de pază, acesta ar fi fost amendat de poliţist. Chiar dacă acesta ar fi fost sau nu motivul incidentului de duminică seară, cei doi s-au cunoscut destul de bine în urmă cu trei ani de zile, când, în aprilie 2014, Bogdan Galanton le aducea acuzaţii grave unor agenţi din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale din IPJ Suceava. El îi acuza atunci pe cinci agenţi că l-au luat pe sus din clubul în care se afla în timpul serviciului, l-au încătuşat şi bătut, atât în autospeciala mascaţilor, cât şi în faţa şi în sediul Poliţiei Municipiului Suceava. Poliţiştii s-au apărat, susţinând că agentul de pază i-a împiedicat pe aceştia să intre în local, după ce primiseră un apel la 112.

 

În urma incidentului de duminică, Galanton a ajuns în faţa procurorilor

În urma acestui incident, bărbatul de 37 de ani a fost săltat luni seara, în jurul orei 19.00, cu un mandat de aducere, şi dus direct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. El a fost audiat în aceeaşi seară de procurori, care au luat decizia de punere în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea acestuia pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de ultraj. El a fost introdus în arestul IPJ Suceava, iar marţi după-amiază a fost prezentat procurorilor, pentru a fi din nou audiat. La finalul audierilor, magistrații au luat decizia cercetării în continuare a acestuia sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un individ acuzat că a ameninţat un poliţist a fost reținut 24 de ore și va fi cercetat sub control judiciar.
 Vizualizări articol: 2565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un individ acuzat că a ameninţat un poliţist a fost reținut 24 de ore și va fi cercetat sub control judiciar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei