Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mai 2017 - Anul XXII, nr. 98 (6514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Cum se distrug femeile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vieţuieşte şi se manifestă între femeile moderne o categorie aparte. Ştiind să trăiască, punând preţ pe construirea unei cariere, pe mobilitate şi pe răsfoirea unui volum cât mai gros şi mai variat de bărbaţi, ele amână maternitatea. N-au timp de ea şi s-ar zice că nici nu le atrage în mod deosebit. Ca să fie sigure şi să evite vreo sarcină care le-ar veni ca un gheb în spinare, iau toate porcăriile alea de pilule contraceptive.

Şi reuşesc să nu rămână ca fata aia din romanul „Ion”. Ce frumoasă este viaţa, pe o plajă izolată, cu un tip frumos, păros şi la slip alunecos, un tip care-ţi aduce un cocteil cu umbreluţă! Sau s-o faci cu şeful, pe birou, după ce ai ras cu mâna toate dosarele care te-au ostenit toată ziua!

Apoi, după ce borna 30 pe scara vârstei a rămas în urmă tare, vine criza. Obosite la suflet şi la piele, cu nişte dureri ba ici, ba colo, eroinele noastre nu mai au energie pentru aventuri sexuale. Adevărul e că nici nu mai au cine ştie ce cerere. Foştii amanţi se combină cu gazele de 20 de ani, iar ele se căsătoresc din interes, ca nişte balene care eşuează doar pe jumătate. Aleg pentru asta nişte domni cu situaţie, burtoşi, plictisiţi de viaţă şi cu virilitatea înjumătăţită. Împreună, vor zămisli un copil.

Numai că – să vezi răzbunare a anticoncepţionalelor din tinereţe! – nu rămân cu nici un chip gravide. Şi se hotărăsc să recurgă la o clinică de specialitate. Una sigură, care dă rezultate.

Medicii de acolo au la fel de multă conştiinţă ca Mengele. Bagă în ele doze hormonale cât pentru trei iepe. Ca să iasă copilul.

Copilul de obicei iese, până la urmă, dar efectele sunt cumplite. Femeile se îmbolnăvesc. Fac depresie bipolară, se aleg cu cine ştie ce cancer. Cunosc cazuri concrete. De femei care s-au îmbolnăvit. Sau au murit. De copii, nu ştiu ce s-a ales.

Dragi femei, gândiţi-vă bine înainte de a recurge la serviciile unei asemenea clinici! Mai bine înfiaţi un copil, decât să vă distrugeţi.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum se distrug femeile.
 Vizualizări articol: 5907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Cum se distrug femeile4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei