Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mai 2017 - Anul XXII, nr. 98 (6514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Probleme de comportament

A distrus parţial uşa unei bănci, a fost anchetat de poliţişti, iar la scurt timp a lovit calculatorul dintr-o altă bancă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 22 de ani, din judeţul Botoşani, i-a obligat pe poliţiştii suceveni să-l interneze la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Circul a început încă de la primele ore ale dimineţii, când tânărul a lovit uşa de la intrarea în Banca Românească, fapt ce a declanşat alarma. La faţa locului au ajuns doi agenţi ai firmei Ekipa, care l-au imobilizat pe turbulent şi mai apoi au sunat la 112 pentru a-l preda poliţiei.

Dus şi audiat la sediul Poliţiei municipiului Suceava, tânărul a declarat că nu dorea să dea o spargere la bancă, ci doar să retragă nişte bani pe care i-ar fi trimis nişte apropiaţi din străinătate. După ce i-au întocmit dosar penal pentru distrugere, poliţiştii i-au permis lui Daniel Saviuc, din Vorniceni, să plece. Numai că, spre surprinderea lor, poliţiştii l-au reîntâlnit după numai jumătate de oră. Şi asta pentru că tânărul a intrat în sediul ING, unde a cerut să i se elibereze suma respectivă de bani trimisă din străinătate.

Pentru că nu avea documente la el şi pentru că nu a putut indica alte elemente care să-i determine pe funcţionarii bancari să-l ajute, tânărul a avut un nou acces de furie şi a aruncat o tastatură pe jos şi a lovit un calculator. 

La faţa locului au venit din nou agenţii de la Ekipa, dar şi echipaje de la poliţie şi jandarmerie. După ce a fost audiat din nou, poliţiştii au luat decizia de a nu-l mai elibera şi l-au internat în secţia de psihiatrie de la Burdujeni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A distrus parţial uşa unei bănci, a fost anchetat de poliţişti, iar la scurt timp a lovit calculatorul dintr-o altă bancă.
 Vizualizări articol: 4853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
A distrus parţial uşa unei bănci, a fost anchetat de poliţişti, iar la scurt timp a lovit calculatorul dintr-o altă bancă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei