Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 mai 2017 - Anul XXII, nr. 98 (6514)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


La greșeală și noroc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Următorul mare derby de după Dinamo-Steaua, adică Dinamo-FCSB, a început cu o pauză. Ceea ce inițial părea o nouă demonstrație de forță creativă a galeriei dinamoviste a retrogradat, grație unor peluzări, într-o demonstrație de forță și atât. Roș-albaștrilor le-a fost aproape imposibil în repriza secundă să bată cornere sau să arunce de la margine, Boldrin și Momcilovic fiind loviți de obiecte aruncate din peluză. Amenda ar trebui să fie drastică, să-l frigă la buzunar pe Negoiță, poate așa clubul Dinamo va fi mai atent în calitate de organizator. Nici galeria de rit nou a echipei lui Becali nu s-a lăsat mai prejos, Penedo fiind luat la țintă cu brichete. Fotbalul n-avea cum să ia prim-planul în aceste condiții, mai ales că Dinamo a etalat din start un joc dur, orientat defensiv, după chipul și asemănarea lui Contra. Cum nici Reghe nu mai știe să-și pună în valoare elevii, a rezultat un joc la greșeală și la noroc. Dinamoviștii au beneficiat de amândouă în prima repriză, la penalty și la ratarea uluitoare a lui Boldrin. Apoi, norocul nu s-a sucit odată cu terenurile, astfel că Pleașcă a nimerit un gol exact cum îi e numele, sărbătorit de Niță cu crampoane pe fața lui Moke. Nimic mai hilar decât Pintilii lovindu-l cu pumnul în coapsă pe Niță, aflat într-o postură de star rock care a plonjat în public, pentru a-i reproșa modul nesăbuit de a se bucura! În fine, taman în minutele de prelungire s-a petrecut o nouă greșeală, care putea fi anulată de alta, fie a lui Hațegan - să nu dea 11 metri, fie a lui Hanca - să-l rateze. Se poate spune că s-a făcut într-un fel dreptate, Dinamo nu merita să piardă meciul tur, dar l-a pierdut, iar acum nu merita să câștige, dar a câștigat. Astfel, se cam duce de râpă și mitul vârfului de formă promis de Reghe în play-off: echipa sa nu a mai câștigat de trei meciuri, iar pentru titlu atârnă la alții. Cât despre Dinamo, lotul își depășește condiția doar datorită lui Contra, în condiții chiar mai grele decât Rednic anul trecut. Păcat că CFR i-a luat pe sus pe olteni (Ivan își dă drumul la joc abia când dispare orice miză?!), am fi avut un final teribil de campionat. Acum avem doar un final de campionat teribil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La greșeală și noroc.
 Vizualizări articol: 1387 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La greșeală și noroc5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei