Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 apr 2017 - Anul XXII, nr. 76 (6492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gura Humorului

Doi agenţi de pază au fost trimişi în judecată pentru mărturie mincinoasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au finalizat cercetările şi au dispus, la data de 30 martie 2017, trimiterea în judecată a inculpaţilor Silviu Dan Popovici şi Petru Adrian Negrea, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă, şi a inculpatului Aurelian Adelin Berar, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la mărturie mincinoasă.

Faptele de care sunt acuzaţi inculpaţii s-au petrecut în urmă cu 5 ani, mai precis pe 1 august 2012, când Aurelian Adelin Berar, împreună cu Ioan Moisii, ambii agenţi de pază la SC Real Protection Guard SRL, aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu ca agenţi de pază, l-au agresat pe un bărbat în timp ce acesta se afla în faţa restaurantului Lions din Gura Humorului. În urma agresiunii bărbatul a avut nevoie de un număr de 50-55 zile de îngrijiri medicale. La data de 25 mai 2015, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului l-au trimis în judecată pe Aurelian Adelin Berar, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. În timpul cercetării judecătoreşti, fiind audiaţi în calitate de martori, inculpaţii Silviu Dan Popovici şi Petru Adrian Negrea, colegi cu inculpaţii Berar şi Moisii, le-au declarat procurorilor lucruri neadevărate cu privire la derularea evenimentului de la 1 august 2012, la care au susţinut că au fost prezenţi. În urma cercetărilor şi audierilor ulterioare, agenţii Popovici şi Negrea au recunoscut până la urmă faptul că nu au fost de faţă la agresiunea petrecută la 1 august 2012 şi că declaraţia dată atunci a fost făcută la rugămintea inculpatului Aurelian Adelin Berar. Acest fapt i-a făcut pe procurori să se sesizeze faţă de Silviu Dan Popovici şi Petru Adrian Negrea cu privire la săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă, iar faţă de Aurelian Adelin Berar pentru comiterea infracţiunii de instigare la mărturie mincinoasă. Dosarul a fost trimis pentru soluţionare instanţei Judecătoriei Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi agenţi de pază au fost trimişi în judecată pentru mărturie mincinoasă.
 Vizualizări articol: 2770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi agenţi de pază au fost trimişi în judecată pentru mărturie mincinoasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei