Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 feb 2017 - Anul XXII, nr. 45 (6461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale în trafic

Zece şoferi băuţi sau fără permis, prinşi de poliţie în weekend. Printre ei, un şofer de tir beat turtă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a mobilizat mai multe echipaje rutiere în acţiuni de control în trafic în zilele de vineri şi sâmbătă, pe timpul serii şi noaptea, în intervalele orare în care, rezultă din statistici, pe şosele ies mulţi şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului. Au rezultat zece dosare penale, din care şapte pentru conducere sub influenţa alcoolului şi trei pe numele unor şoferi care nu aveau permis de conducere ori aveau permisul de conducere suspendat pentru alte nereguli la regimul rutier.

Dintre cazurile de şoferi pericol public depistate se distinge, de departe, un bărbat din Dorohoi, prins în stare avansată de ebrietate la volanul unui autotren cu semiremorcă. Vineri seară, în jurul orei 20.00, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, care acţiona pe strada Calea Unirii, a oprit pentru control un Mercedes-Benz Axor, cu semiremorcă. La volan era un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani. Poliţiştii au constatat că acesta emana halenă alcoolică, astfel că l-au pus să sufle în etilotest. În urma verificării a rezultat că bărbatul avea o concentraţie de nu mai puţin de 1,20 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus ulterior la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. În mod normal, probele de sânge se vor cifra în jurul valorii de 2,5 la mie. Aşadar, bărbatul era în stare avansată de ebrietate, iar faptul că se afla la volanul unui autotren face fapta sa şi mai gravă.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani s-a ales cu dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii deconducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În celelalte cazuri de şoferi băuţi prinşi în weekend, alcoolemiile s-au cifrat în jurul valorii de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ori puţin peste. De exemplu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 0.35, o patrulă de la Secţia Rurală Mălini a oprit pentru control, pe DJ 209A, pe raza comunei Cornu Luncii, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece şoferi băuţi sau fără permis, prinşi de poliţie în weekend. Printre ei, un şofer de tir beat turtă.
 Vizualizări articol: 3954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zece şoferi băuţi sau fără permis, prinşi de poliţie în weekend. Printre ei, un şofer de tir beat turtă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei