Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 feb 2017 - Anul XXII, nr. 45 (6461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Oferte noi

Queen Concept Flowers – Flori pentru suflet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O prezență bine cunoscută de acum pe piața suceveană, prin oferta generoasă și diversă de flori și accesorii, florăria Queen Concept Flowers a deschis de curând două noi puncte de lucru. După ce în ultimii ani florăria amplasată pe strada Mărășești a devenit un reper de diversitate și accesibilitate în materie de oferte florale, fiind bine cunoscută clienților din întreg județul, reprezentanții firmei au venit în întâmpinarea cerințelor acestora prin deschiderea unor alte două florării în oraș. Calitatea florilor aduse din Olanda - patria florilor - și din Ecuador, un mare producător în timpul extrasezonului european, a devenit bine cunoscută clienților prin garanția calității și a prospețimii acestora, pentru o perioadă îndelungată de timp. De asemenea, punctul forte al ofertelor e dat de prețul accesibil pentru toate buzunarele, diversitatea oferind în același timp variante pentru toate gusturile extravagante ale clienților. Oferta este foarte generoasă, de la clasicele lalele și îndrăgiții trandafiri, cu o gamă foarte diversă de culori și forme, la exotismul altor flori precum amaryllis, alstromeria, anthurium, allium, anemone, bouvardia, carthamus, clematis, craspedia, cymbidium, fressia, hellebores, hydrangea, mimosa, ranunculus, veronica, viburnum germini sau kangeroo. Toate aceste minunate flori așteaptă comenzile clienților, pregătite într-un amalgam de culoare, emoție și bucurie de angajații florăriilor Queen Concept Flowers.

 

Florăriile deschise în Centru și Obcini oferă culoare și prospețime pentru sufletul clienților

Deschiderea a două noi florării în Suceava a devenit, în condițiile unei oferte atât de generoase, o prioritate pentru reprezentanții firmei. Pe lângă oferta permanentă din standurile florăriilor, Queen Concept Flowers sunt recunoscuți pentru prospețimea, eleganța și bunul gust în decorarea buchetelor de flori. Minunata echipă cu multă experiență în domeniu știe să ofere promptitudine, armonie și stil, de fiecare dată când un client trece pragul florăriilor. De este vorba despre un simplu buchet sau de un buchețel de mireasă, lumânări de cununie sau botez, o ghirlandă pentru cristelniță sau orice alt aranjament floral, comenzile clienților sunt executate cu cea mai mare grijă. Pe lângă flori proaspete în buchete clasice, florăriile Queen, așa cum sunt ele cunoscute în oraș, oferă celor care vor să dăruiască sau să-și decoreze casa, un sortiment bogat de accesorii florale, coșuri de flori, cufere, cutii, vase din ceramică, coșuri de nuiele, suporturi metalice vintage. Ceea ce trebuie să știe clienții este faptul că felicitarea este oferită gratuit de florărie, în cazul fiecărui aranjament floral cumpărat din florăriile Queen. În afara bine cunoscutei florării situată pe strada Mărășești, Queen Concept Flowers oferă diverse sortimente de flori și accesorii florale în noile sedii deschise. A doua florărie își are sediul pe esplanada din centrul orașului, în apropierea restaurantului Oscar Wilde, pe strada Ștefan cel Mare, nr. 26 și puteți obține informații legate de ofertă și prețuri la numărul de telefon 0742-298.814. O altă florărie cu oferte din cele mai tentante s-a deschis la intrarea în cartierul Obcini, pe strada Luceafărului la numărul 14, în parcarea de lângă pizzeria Zara și puteți obține informații la numărul de telefon 0742-298.822. Comenzile se preiau la sediul celor trei florării, unde puteți consulta întreaga ofertă.

 

Flori de primăvară în oferta pregătită de florăriile Queen pentru 8 Martie

Oferta de flori și aranjamente pregătită de florăriile Queen pentru începutul lunii martie e formată în principal din flori de primăvară, care împrospătează și încălzesc atmosfera după anotimpul rece. Florăriile Queen Concept Flowers îi invită pe clienți să-și petreacă începutul primăverii în compania florilor oferite de acestea. Administratorul acestora, Florentina Vlașcu, a transmis câteva gânduri celor pe care îi așteaptă cu drag în florării: “Primăvara aceasta vă așteptămcu drag și la cele două noi florării, din centrul orașului și de la intrarea în cartierul Obcini. Personalul florăriilor noastre lucrează cu dăruire pentru clienții noștri, cărora le mulțumim pe această cale că ne-au vizitat sau intenționează să ne treacă pragul în acest sezon de primăvară. La noi găsiți cele mai avantajoase oferte, cu prețuri care încep de la 10 lei pentru un buchet sau aranjament. Florăriile Queen vă sugerează pentru perioada care urmează să faceți o bucurie persoanelor dragi, oferind emoție și încântare prin livrările de flori din oferta noastră. Dacă florile ne ajută să trăim mai frumos și vreți să faceți cu adevărat o bucurie celor iubiți, îi puteți face să-și înceapă primăvara cu flori pentru suflet.”

Sunt o varietate de moduri de a face cuiva ziua frumoasă, iar cei de la Queen Concept Flowers vă oferă cu siguranță, prin frumusețea și prospețimea florilor livrate, unul dintre acestea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Queen Concept Flowers – Flori pentru suflet.
 Vizualizări articol: 3311 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Queen Concept Flowers – Flori pentru suflet3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei