Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 feb 2017 - Anul XXII, nr. 45 (6461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Răzbunare

Şi-a găsit BMW-ul „împachetat” în hârtie igienică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism BMW, parcat în apropiere de sediul Primăriei comunei Adâncata, a fost vandalizat la finele săptămânii trecute, autorii „împachetând” maşina cu hârtie igienică şi făină. Autorii au pus pe maşină şi mai multe afişe jignitoare la adresa celui care a condus autoturismul în acea zi.

Proprietarul maşinii, Ştefan Cătălin, a făcut publice fotografiile pe Facebook. Acesta a anunţat că oferă o recompensă de 1.000 de lei celui care îi dă informaţii despre cine au fost autorii. Bărbatul a mai scris că acţiunea de răzbunare nu a fost împotriva sa, ci a tânărului căruia i-a împrumutat maşina.

Ulterior, tot pe reţeaua de socializare, proprietarul a scris că a primit informaţia că ar fi vorba de cinci tineri din localitate, iar răzbunarea a fost legată de rivalitatea în dragoste a doi localnici, unul dintre ei fiind cel care a folosit BMW-ul în ultimele zile.  

„Am o propunere destul de corectă din punctul meu de vedere: cei cinci făptaşi sau câţi or fi să se ia de mânuţă şi să meargă la secţia de poliţie, să îşi ceară scuze pentru acest incident,dezamăgitor, zic eu. Ştiu, e greu... dar vă pot susţine şi însoţi dacă vă e greu... Să încheiem cu acest caz şi încă o dată vă invit... dar nu la o cafea... vreau să veniţi şi să vă cereţi scuze în faţa lui Ovidiu (n.r. - cel vizat de acţiune), a mamei sale, pentru că o mamă naşte un copil şi nu un bou sau prost cum aţi scris... eu vreau doar un bax de hârtie igienică. Şi învăţaţi să nu mai râdeţi de nimeni... să ne respectăm şi să ne ajutăm ca semeni”, a transmis proprietarul.

Supărat de lipsa de reacţie a celor care au comis fapta de răzbunare, bărbatul a anunţat că va depune şi o plângere scrisă la Poliţie. Acesta s-a mai arătat nemulţumit şi de faptul că nimeni nu a văzut nimic, în condiţiile în care la primărie este un paznic, iar în apropiere de maşină, un local care de regulă este populat mai tot timpul.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a găsit BMW-ul „împachetat” în hârtie igienică.
 Vizualizări articol: 9434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Şi-a găsit BMW-ul „împachetat” în hârtie igienică5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei