Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2017 - Anul XXII, nr. 35 (6451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Autoturism furat de angajatul unui service auto, avariat şi abandonat pe o stradă din Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dispariţia unui autoturism Audi A6 din curtea unui service auto din oraşul Salcea i-a pus pe jar pe poliţişti, care în scurt timp au găsit maşina avariată şi abandonată pe o stradă din oraş. În urma cercetărilor au dat şi de urma făptaşului, un adolescent de 16 ani, angajat ca ucenic al firmei de reparaţii auto, care va răspunde acum pentru fapta sa.

Furtul maşinii a fost sesizat de administratorul societăţii de reparaţii auto luni dimineaţă, în jurul orei 08.30. În momentul în care a venit la serviciu, acesta a observat lipsa unui autoturism care fusese lăsat de vineri în parcarea amenajată în spatele firmei, de către proprietarul lui, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Suceava, pentru o operaţiune de foliere. Acesta a alertat imediat Poliţia oraşului Salcea, care a demarat cercetările pentru găsirea autoturismului furat şi identificarea hoţului.

După un timp, maşina a fost găsită de patronul firmei de reparaţii, abandonată pe strada Nicolae Grigorescu din localitate, constatându-se că avea câteva avarii. Maşina era suspendată pe un mal de zăpadă şi rămăsese rezemată de un copac. Poliţiştii au stabilit un cerc de suspecţi şi au ajuns în scurt timp la un principal suspect de comitere a furtului, un adolescent de 16 ani, localnic, angajat ca ucenic la atelierul de reparat maşini unde fusese parcată maşina. În urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul a fost furat de suspect în noaptea de duminică spre luni, iar după ce a fost avariat, a fost abandonat de acesta pe o uliţă lăturalnică. Pe numele tânărului de 16 ani a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a luat decizia cercetării autorului în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoturism furat de angajatul unui service auto, avariat şi abandonat pe o stradă din Salcea.
 Vizualizări articol: 2887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Autoturism furat de angajatul unui service auto, avariat şi abandonat pe o stradă din Salcea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei