Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2017 - Anul XXII, nr. 35 (6451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Căutat de poliţie

Un tânăr sucevean implicat în fapte cu violenţă, urmărit general în baza unei condamnări definitive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul General al Poliţie Române l-a dat în urmărire pe un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Suceava, care are de executat o pedeapsă de 1 an şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. David Păstru a fost implicat în mai multe agresiuni, iar în două dintre cazuri a şi fost trimis în judecată pentru infracţiuni de vătămare corporală.

Cel mai mediatizat caz în care a fost implicat tânărul s-a petrecut într-un bar din incinta fostei Galleria Mall, la începutul anului 2013. Atunci, barmanul de serviciu şi un agent de pază au fost agresaţi de doi clienţi ai localului, iar o parte din incident a fost surprins de o cameră video. Scandalul a pornit după ce barmanul a fost „împuşcat” cu un pistol de jucărie, cu bile, de un tânăr care se afla la o masă alături de încă patru amici. Angajatul a fost luat apoi la înjurături şi a apelat la agenţii firmei de pază care se aflau în mall. În câteva minute, la faţa locului au ajuns doi agenţi de pază, care s-au deplasat la masa tinerilor în cauză. Conform anchetei poliţiei, unul dintre tineri, identificat ulterior în persoana lui David Păstru, s-a ridicat de la masă şi a încercat să-l lovească pe un agent, dar a fost oprit de unul dintre însoţitorii săi.

La un moment dat, agenţii au ieşit afară pentru a sesiza poliţia, iar David Păstru a pătruns în spatele barului, unde a sărit la barmanul care a chemat agenţii de pază. Angajatul localului a fost lovit cu palma, înjurat, scuipat şi ameninţat, scenele de violenţă fiind înregistrate de o cameră video. Ulterior, agenţii de pază l-au imobilizat pe Păstru.

Iniţial, David Păstru s-a bucurat de clemenţă din partea judecătorilor şi a primit o pedeapsă de 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare.

Pe 15 decembrie 2016, Judecătoria Suceava a constatat însă că David Păstru nu a respectat măsurile de supraveghere impuse, astfel că suspendarea sub supraveghere a fost revocată, iar pedeapsa de 1 an şi 6 luni a fost transformată în una cu executare în regim de detenţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr sucevean implicat în fapte cu violenţă, urmărit general în baza unei condamnări definitive.
 Vizualizări articol: 9930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Un tânăr sucevean implicat în fapte cu violenţă, urmărit general în baza unei condamnări definitive3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei