Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2017 - Anul XXII, nr. 35 (6451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De ce este important sa alegem piese auto de calitate si de unde trebuie sa le achizitionam?

Masinile sunt fara indoiala indispensabile pentru fiecare dintre noi avand in vedere ca ele reprezinta un mijloc de transport confortabil si mereu la dispozitia noastra. Cu toate ca acestea isi indeplinesc cu succes functia pentru care au fost create, nu sunt tocmai rare momentele in care suntem pusi in situatia neplacuta de a face diverse investitii pentru a remedia numeroase defectiuni care pot aparea in timp. Piesele auto sunt componente esentiale ale unui autovehicul, astfel ca inlocuirea acestor componente trebuie sa se realizeze intr-o maniera cat se poate de responsabila pentru a beneficia de performante.

Pentru ca vorbim despre o piata destul de diversificata, mai ales daca luam in calcul si faptul ca acestea pot fi cumparate astazi si din cadrul a numeroase magazine online. Cu toate acestea insa, alegerea pieselor auto se transforma de cele mai multe ori intr-o adevarata aventura pentru cei mai multi dintre soferi, mai ales in conditiile in care ne dorim un produs de calitate, care sa ne ofere un grad ridicat de performante. 

"Piesele auto se regasesc astazi sub o diversitate de brand-uri, motiv pentru care multi soferi gasesc aceasta alegere una destul de dificila. Calitatea trebuie sa fie factorul principal de alegere al unei piese auto avand in vedere ca aceste lucru contribuie in mod direct la siguranta auto. Mai mult decat atat, piesele auto a caror calitate este indoielnica au o rezistenta in timp mult mai redusa si in plus ne pot pune si viata noastra si a altor participanti la trafic in pericol” a declarat Daniel Henegariu, administrator al companiei Sc Promotor Srl, companie care detine si site-urile cu piese si accesorii auto MotorVip si AutoLux .

 

Piesele auto de calitate, garantia sigurantei pe termen lung.

Una dintre caracteristicile principale ale unei piese auto de calitate reiese din faptul ca acestea sunt construite de catre producatori renumiti in intreaga lume si care pun pret pe calitatea produselor. Aceste piese auto au o rezisenta de pana la 4 ori mai mare ceea ce ne garanteaza automat faptul ca nu vom fi nevoiti sa le inlocuim in scurt timp, chiar daca vorbim despre componente consumabile precum sunt placutele de frana spre exemplu.

 

Magazinele online cu piese auto, metoda preferata de achizitie a acestor componente.

Magazinele online au devenit principala modalitate de achizitie a acestor componente in ultimii ani avand in vedere ca in mediul online regasim tot mai multe magazine care comercializeaza astfel de componente. Mai mult decat atat, comerciantii sunt astazi mult mai atenti cu produsele pe care le importa, astfel ca, in alta ordine de idei, am putea spune ca avem psobiliatea de cumpara piese auto originale sau Oem si di ncadrul magazinelor online.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce este important sa alegem piese auto de calitate si de unde trebuie sa le achizitionam?.
 Vizualizări articol: 2462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
De ce este important sa alegem piese auto de calitate si de unde trebuie sa le achizitionam?5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei