Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2017 - Anul XXII, nr. 35 (6451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Concedii

Air Bucharest va opera din această vară zboruri de la Suceava spre Zakynthos şi Antalya

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor avea la dispoziţie, din luna iunie a.c., încă două zboruri charter către destinaţii de vacanţă din Turcia şi Grecia. Conducerea companiei Air Bucharest a anunţat ieri, în mod oficial, că din această vară va opera zboruri către Antalya, în Turcia, şi pe insula Zakynthos din Grecia. Directorul companiei Air Bucharest, Hasan Yapici, a confirmat ieri cele două zboruri de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava, urmând ca sejururile pentru cele două destinaţii să fie pentru o perioada de o săptămână.

Cursele charter către Antalya vor începe de pe data de 12 iunie şi vor fi operate până pe 18 septembrie. Potrivit orarului prezentat de Hasan Yapici, cursa de la Suceava spre Antalya va decola luni, de la ora 17:30, şi va ateriza în Turcia la 19:30. În aceeaşi zi va fi operat şi zborul Antalya – Suceava, cu plecare la ora 14:45 şi sosire la 16:45. Zborurile din Suceava către insula Zakynthos sunt programate pentru ziua de miercuri, cu decolare de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” la ora 17:20. Cursa aeriana Zakynthos – Suceava va fi tot miercuri, cu decolare de pe insulă la ora 14:00. Zborurile către insula Zakynthos sunt programate pentru perioada 14 iunie – 20 septembrie 2017.

„Am ales să operăm din Suceava datorită aeroportului, care a fost modernizat şi care acum are o pistă mai lungă, care permite aterizarea şi decolarea unor aeronave mai mari. De asemenea, este şi o zonă cu un potenţial mare de clienţi, atât în judeţul Suceava, cât şi în Botoşani”, a spus Hasan Yapici.

Cursele charter către cele două destinaţii vor fi operate cu un avion Boeing 737, cu 148 de locuri, directorul Air Bucharest declarând că pachetele de vacanţă pentru şapte nopţi pot fi deja achiziţionate prin agenţiile de turism. Air Bucharest este o companie aeriană de chartere şi zboruri AD­HOC, înfiinţată în 2010 de Hasan şi Oana Yapici. Principalul scop al înfiinţării companiei a fost susţinerea activităţii agenţiei de turism Kusadasi, privind operarea curselor charter pe destinaţiile de vacanţă din Turcia, Grecia, Spania, Egipt şi Dubai.

 

Flutur: Suntem în discuţii şi cu alte companii din vestul Europei

Contactat telefonic, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut doar câteva referiri la acest subiect, precizând că va dezvolta subiectul după finalizarea Târgului de Turism al României de la Bucureşti. Gheorghe Flutur a precizat că pentru viitorul sezonul de vară, doi tour operatori vor opera curse charter de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”, unul fiind Kusadasi, prin Air Bucharest, iar celălalt este Prestige Tour – Calypso, prin compania aeriană Atlas Global. Flutur a precizat că informaţii suplimentare cu privire la noile curse charter operate de Air Bucharest către Zakynthos şi Antalya vor fi prezentate după Târgul de Turism al României. „În momentul de faţă suntem în discuţii avansate şi cu alte companii din vestul Europei, însă momentan nu putem oferi informaţii mai multe. Este de apreciat faptul că vom avea curse noi din Suceava. Pentru companiile aeriene este atrăgător gradul de ocupare înregistrat pe cursele actuale, de 90-93% dacă ne referim doar la cele către Italia. Făcând referire la destinaţiile de vacanţă din sudul Europei disponibile de pe Aeroportul Suceava, sunt locuri formidabile în care sucevenii îşi pot petrece concediul. Eu sper ca şi judeţul Suceava să fie interesant pentru cei de acolo, pentru a veni aici la noi în concedii”, a spus Gheorghe Flutur.

Reamintim că tour operatorii Prestige Tour şi Calypso operează pentru al doilea an consecutiv curse charter de la Suceava către Antalya. Anul acesta, plecările şi sosirile din/în Suceava se fac în zilele de vineri, cu decolare de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”, la ora 15:45, şi aterizare în Turcia, la 17:50. Cursa retur din Antalya decolează la ora 13:00 şi aterizează la Suceava la 14:55.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Air Bucharest va opera din această vară zboruri de la Suceava spre Zakynthos şi Antalya.
 Vizualizări articol: 4449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 10 voturi
Air Bucharest va opera din această vară zboruri de la Suceava spre Zakynthos şi Antalya3.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei