Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 dec 2016 - Anul XXI, nr. 291 (6404)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 15 – 21 decembrie

Distracție pe gheață, la patinoarul din parcarea Shopping City

Iarna aceasta, Shopping City Suceava te provoacă la distracţie! Vino să te bucuri de un patinoar modern, dar și de 500 de patine noi, care îți vor asigura momente de calitate pe gheață!

Programul patinoarului este zilnic, între orele 10:00 – 22:00. Marele avantaj pe care îl au iubitorii sportului pe gheață este acela că au posibilitatea de a plăti doar 10 lei intrarea și 10 lei închirierea patinelor, timpul alocat patinajului fiind nelimitat.

 

Întâlnire cu Moș Crăciun, la Shopping City

În perioada  11-23 decembrie, Shopping City Suceava invită toți copiii să se întâlnească cu Moş Crăciun şi să participe la atelierele de creaţie cu tematică de sărbători. Copiii vor putea pregăti scrisoarea pentru Moşul şi vor putea  să-şi facă fotografii memorabile alături de familie într-un decor de poveste. Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mici de luni până vineri, între orele 10:00-18:00,  sâmbătă și duminică, între orele 10:00-18:00, iar pe 22 și 23 decembrie, între orele 14.00-20.00.

 

Tombolă specială de Crăciun, la Iulius Mall

Până pe 23 decembrie, cei care cumpără de la Iulius Mall Suceava în valoarea de minimum 100 de lei şi vin la Centrul Info cu bonurile se pot înscrie în tombola specială. În fiecare zi, primii 238 de participanţi vor fi răsplătiţi cu daruri instant: vouchere la Atlantis Gold, sesiuni de înfrumuseţare la Salon AdriaStyle sau Barbershop, pachete cu produse cosmetice de la Help Net, cozonaci pufoşi şi delicioşi, sticle de vin, căni cu motive de iarnă, dulciuri din ciocolată şi băuturi răcoritoare. Zilnic, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unei camere foto video 360˚. În plus, la extragerile săptămânale vor fi anunţaţi marii câştigători, care primesc câte un iPhone 7 şi un smartwach Apple. Primul norocos a fost aflat pe 11 decembrie, iar următoarele extrageri sunt pe 18 şi 23 decembrie.

 

Farmecul poveştilor şi al colindelor, la Iulius Mall

În luna decembrie, în Iulius Mall Suceava va fi recreată atmosfera desprinsă din paginile cărţilor cu basme. La intrarea principală în mall, clienţii vor putea admira un brad impozant, împodobit cu fundiţe aurii. La baza acestuia sunt deschise patru cărţi, unde cei dornici vor redescoperi farmecul poveştilor şi al colindelor. În plus, cei mici îl vor putea admira pe Moş Crăciun, cu o înălţime de 7 metri. Periplul prin magazine le descoperă clienţilor o ploaie de luminiţe strălucitoare şi nenumărate decoraţiuni suspendate, iar oameni de zăpadă amuzanţi, spiriduşi şi zâne îi vor întâmpina în diferite zone ale mallului. Tabloul feeric este completat cu brazi împodobiţi, scenete tematice şi multe alte elemente specifice Crăciunului.

 

Trei reprezentații ale spectacolului „Tigrul din orașul nostru”, la solicitarea spectatorilor

Spectacolul „Tigrul din orașul nostru”, prima producție proprie a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” din Suceava, va avea trei reprezentații în această săptămână: joi, 15 decembrie, vineri, 16 decembrie, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 19:00. Reprezentațiile au fost suplimentate la cererea publicului interesat de acest spectacol modern, în care sunt folosite tehnici impresionante pentru a transpune spectatorul în poveste. Casa de bilete este deschisă zilnic, între 11:00 și 16:00. Costul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți, iar pentru elevi, studenți și pensionari, doar 10 lei. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0759.048.677.

 

Joi, 15 decembrie

Concertul de colinde „Noapte de Crăciun”, la Auditorium „Joseph Schmidt”

Parohia Sfântul Dumitru din municipiul Suceava, cu binecuvântarea ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, în parteneriat cu Primăria municipiului Suceava şi Asociaţia Cultural-Educativă „Arcanul USV”, vă invită, de la ora 18:00, la Concertul de colinde ”Noapte de Crăciun”, susţinut de Corala bărbătească ortodoxă „Armonia”, la Auditorium „Joseph Schmidt” din cadrul USV. Organizator: preot paroh dr. Mihai Iulian Florea.

 

Sâmbătă, 17 decembrie

Ateliere creative și educative pentru copii

Shopping City Suceava organizează o nouă serie de ateliere de creație pentru copii, în colaborare cu Smart School, la care cei mici sunt invitați să își pună imaginația în practică și să confecționeze cele mai inedite obiecte, utilizând o varietate de tehnici de lucru manual moderne și atractive.

Atelierele sunt gratuite și au loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00-17.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco.
Sâmbătă - "Atelierul lui Moș Crăciun - o jucărie aduce bucurie!” (minioni din ciorapi galbeni, troli cu păr de mohair etc.). Atelierele sunt structurate în două sesiuni a câte două ore fiecare (13:00 – 15:00; 15.00 – 17.00), la care pot participa maximum 40 de copii. Participanţii se pot înscrie săptămânal, până sâmbătă, printr-un e-mail la adresa: ateliere_creatiesv@yahoo.com<mailto:ateliere_creatiesv@yahoo.com. Detalii suplimentare la numărul de telefon: 0330 401 850 int. 4.

 

Concertul extraordinar „Simte Magia Crăciunului”, la Iulius Mall Suceava

Iulius Mall Suceava continuă seria surprizelor oferite clienţilor, de sărbători, cu un cadou muzical. De la ora 19.00, la etajul Iulius Mall vor răsuna cele mai frumoase melodii de iarnă, interpretate de artiştii Filarmonicii de Stat Botoşani. Concertul extraordinar „Simte Magia Crăciunului” va reprezenta o nouă întâlnire a publicului cu minunata lume a muzicii. De această dată, cei prezenţi vor asculta un repertoriu compus din cântece de sezon îndrăgite. Orchestra Filarmonicii va fi dirijată de maestrul Tiberiu Oprea, iar invitată specială va fi soprana Mediana Vlad, solistă a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti. Alături de ea, pe scenă, vor fi trompetistul Mirel Manea, precum şi Ioana Ignat, finalistă în ediţia din acest an a emisiunii „Vocea României”, Mădălina Omania şi Virgil Prispian.

 

Duminică, 18 decembrie

Kids City – ateliere de creație pentru copii


Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecționate chiar de ei.

 

„Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, ediţia a IV-a, la Câmpulung Moldovenesc

Asociaţia „Freamăt de speranţă” şi Primăria Câmpulung Moldovenesc organizează, de la ora 14:00, la Aquarius Center din Câmpulung Moldovenesc, acţiunea umanitară „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, ediţia a IV-a. „Dacă ai o jucărie, o carte sau orice alt obiect care nu îţi mai foloseşte, dăruieşte-l pentru a aduce zâmbetul în sufletul unui copil. Fii şi tu spiriduşul Moşului şi împreună să îl ajutăm să umple sania şi să ajungă la copiii cu dizabilităţi din Câmpulung Moldovenesc”, este mesajul transmis de organizatori. Lucrurile pe care doriţi să le dăruiţi trebuie să ajungă la sediul Asociaţiei „Freamăt de speranţă” de la subsolul primăriei din Câmpulung Moldovenesc, de luni până vineri, între orele 12:00-16:00. Sponsorii acţiunii: Aquarius Center, Grădina Mariajelor, Addictad SRL.

 

Luni, 19 decembrie

Mike Godoroja & Blue Spirit concertează la Suceava

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii din Suceava organizează un concert deosebit susţinut de Mike Godoroja & Blue Spirit. Evenimentul va avea loc, de la ora 19.00, pe scena Sălii Cinema Modern, Centrul Cultural Bucovina. Biletele costă 30 de lei sau 15 lei pentru elevi şi studenţi. Acestea se pot achiziţiona online, de pe www.ccs-sv.ro/www.biletesuceava.ro,sau de la Observatorul Astronomic, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-12:00. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0752 092 606.

 

Francesco Napoli, Paula Seling şi Ianna Novac vor concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor

Artiştii Francesco Napoli, Paula Seling şi Ianna Novac vor concerta, de la ora 18:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, într-un concert extraordinar de Crăciun, „Magic Christmas”. Spectacolul de sunet şi lumini îi va introduce pe suceveni în magica atmosferă a Crăciunului. Biletele costă 80 de lei şi 60 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230 523 718.

 

Marţi, 20 decembrie

Spectacol de folk, pe scena suceveană

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare" Suceava invită sucevenii la un concert deosebit de folk.

Invitaţi: Ovidiu Mihăilescu, Walter Ghicolescu, Adrian Beznă, Artis Band şi alţi invitaţi surpriză. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Bucovina (Sala Cinema Modern), de la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 20 de lei sau 10 lei pentru elevi şi studenţi. Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot accesa pagina de Facebook - Casa de Cultură a Studenţilor Suceava sau pot suna la tel. 0752 092 606

 

Miercuri, 21 decembrie

Ansamblul „Arcanul USV”, în spectacolul „Să nu uităm... de Crăciun”

De la ora 19:00, pe scena Auditoriumului "Joseph Schmidt" al Universităţii din Suceava, Ansamblul Artistic „Arcanul USV” va susţine un spectacol de datini şi obiceiuri de Crăciun, alături de invitaţii săi. Preţul unui bilet este de 10 lei sau 5 lei pentru elevi şi studenţi. Biletele se pot achiziţiona online, pe www.ccs-sv.ro/www.biletesuceava.ro,sau de la Observatorul Astronomic, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-12:00. Informaţii suplimentare, la 0752 092 606.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei