Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 nov 2016 - Anul XXI, nr. 261 (6374)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţie

Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean va fi modernizată şi dotată cu sistem electronic de vot

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sala „Bucovina” din Palatul Administrativ Suceava, în care se desfăşoară şedinţele Consiliului Judeţean, va fi modernizată în totalitate şi va fi dotată cu un sistem electronic de vot. Consiliul Judeţean Suceava a publicat anunţul pentru achiziţia publică în vederea atribuirii contractului de lucrări pentru proiectare, execuţie lucrări de reparaţii curente şi furnizare dotări în sala „Bucovina” a Palatului Administrativ. În anunţ se precizează că valoarea estimată a achiziţiei publice este de 232.999 de lei, fără TVA. Pe lângă serviciile de proiectare, proiectul mai include, pentru o sumă estimată de 56.000 de lei, fără TVA, şi lucrări de renovare a sălii, care vor consta în reparaţii curente, schimbarea mobilierului şi a mochetei, intervenţii la instalaţia electrică. O altă sumă de puţin peste 58.000 de lei este prevăzută pentru dotarea sălii de şedinţe a Consiliului Judeţean Suceava cu mobilier pentru conferinţe. Cea mai mare sumă din valoarea totală a investiţiei, estimată la 116.666 de lei, fără TVA, ar urma să fie folosită pentru dotarea sălii „Bucovina” cu un sistem audio-video-conferinţă şi cu sistem electronic de vot. Termenul limită pentru depunerea ofertelor în vederea realizării acestor investiţii este vineri, 11 noiembrie 2016.

Decizia cu privire la reamenajarea şi modernizarea sălii „Bucovina” din Palatul Administrativ a fost luată în şedinţa Consiliului Judeţean Suceava din luna septembrie a acestui an.

Banii pentru reamenajarea sălii de şedinţe a Consiliului Judeţean au fost transferaţi de la două investiţii care nu se vor mai realiza în acest an. Este vorba de punctul de belvedere tip „skywalk” de pe Piatra Şoimului din masivul Rarău, pentru care erau alocaţi 393.451 de lei, şi reparaţii capitale la curtea interioară a Palatului Administrativ, investiţie care figura cu 360.000 de lei. Pe lângă fondurile alocate pentru sala „Bucovina”, o parte din suma de la cele două investiţii, respectiv 409.466 de lei, a fost transferată Muzeului Bucovinei pentru dotări la Laboratorul Zonal de Restaurare de pe strada Dragoş Vodă, iar cu diferenţa rămasă de 133.895 de lei a fost majorat fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţean. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean va fi modernizată şi dotată cu sistem electronic de vot.
 Vizualizări articol: 1651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean va fi modernizată şi dotată cu sistem electronic de vot0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei