Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 oct 2016 - Anul XXI, nr. 249 (6362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

În acest an universitar

Șapte studenţi ai USV vor primi burse în valoare de peste 12.000 de euro din partea Holzindustrie Schweighofer Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, 22 octombrie, a fost o zi cu emoţii pentru studenţii Universităţii ,,Ştefan cel Mare” Suceava (USV)care au aplicat la programul de burse oferite de Holzindustrie Schweighofer Rădăuţi. Compania a oferit șapte burse pentru studenţii Facultăţii de Silvicultură, valoarea totală a acestora fiind de 56.000 lei, pentru întreg anul universitar 2016-2017.

La concurs au participat 16 studenţi care s-au întrecut în cadrul mai multor probe desfăşurate în cadrul instituţiei de învăţământ şi la fabrica din Rădăuţi. Cu toţii au dat dovadă atât de cunoștinţe temeinice la probele teoretice, cât și de viziune, deprinderi și îndemânare la probele practice.

Câştigătorii burselor Schweighofer sunt: Ilarie Leşan, Marian Ştirbu şi Alin Puşcaşu din anul III şi Cătălin Topoliceanu, Mihai Alexandru Corjin, Andrei Alexandru Macsim și Alin Andrei Danilă din anul IV.

„Mulţumesc companiei Holzindustrie Schweighofer care a venit cu iniţiativa de a stimula prin burse tânăra generaţie de studenţi ai Facultăţii de Silvicultură, de la Universitatea din Suceava. Prin acordarea acestor burse au realizat la nivelul studenţilor un grad mai ridicat de interes şi aprofundare a materiilor de specialitate, cât şi o concurenţă care nu face altceva decât să ne facă mai buni profesionişti în domeniul nostru de activitate. Prin vizita făcută la fabrica Holzindustrie Schweighofer şi prezentarea acesteia am rămas plăcut impresionat de felul în care se desfăşoară activitatea, modul de lucru şi de profesionalismul de care dă dovadă personalul din cadrul acestei firme”,a precizatIlarie Leşan, studentul care a obţinut cel mai mare punctaj dintre candidaţii din anul III.

Cătălin Topoliceanu, tânărul cu cel mai mare punctaj obţinut dintre candidaţii din anul IV, a arătat că: ”Am tratat cu seriozitate şi interes această provocare intelectuală lansată de către Holzindustrie Schweighofer. M-am înscris la acest concurs cu scopul de a mă afirma şi a-mi testa cunoştinţele. Consider că această experienţă este un bun exerciţiu de călire în ceea ce înseamnă viaţa noastră profesională. Voi răspunde şi pe viitor acestui tip de provocări deoarece consider ca sunt o rampă de lansare în drumul spre o carieră de succes”

De partea cealaltă, reprezentanţii Holzindustrie Schweighofer au menţionat că generaţiile actuale de studenţi reprezintă viitorii profesionişti în domeniul silviculturii şi industriei lemnului, iar unul dintre angajamentele asumate de companie este acela de a recunoaşte şi a încuraja performanţa.

„Credem că performanţele lor vor duce la schimbarea în bine a societăţii românești. Una din viziunile companiei noastre este de a investi activ în tinerii valoroși de astăzi pentru a-i ajuta să devină liderii excepţionali de mâine. Îi felicităm pe toţi studenţii care s-au înscris în program și le urăm mult succes câștigătorilor de anul acesta. Activ implicată în susţinerea programelor de implicare în viaţa socială a comunităţii, numai în ultimii cinci ani, compania a sprijinit cu peste 5 milioane de euro proiecte de anvergură în domeniul social, al sănătăţii şi al educaţiei”, menţionează ing. Vasile Varvaroi, manager achiziţii Holzindustrie Schweighofer Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șapte studenţi ai USV vor primi burse în valoare de peste 12.000 de euro din partea Holzindustrie Schweighofer Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 6102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 7 voturi
Șapte studenţi ai USV vor primi burse în valoare de peste 12.000 de euro din partea Holzindustrie Schweighofer Rădăuţi2.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Investitii" (spagi) mici pentru profturi mari trimis de
(24 oct 2016, 12:17:09
Schweinhoffer investeste in viitorul sau. O mica atentie pe băncile scolii pentru viitorii ingineri silvici, le poate aduce profituri mari in 5-10 ani. Urmăriți pe y tb documentarul "Clear cut crimes" (tradus in lb romana si veti vedea cu adevarat cine sunt acesti lupi imbracati in haine de oaie si cam ce fac ei in tinutul nostru, in Maramures si Ucraina
2.   Olandezii si austriecii fac ravagii in Romania! trimis de
(24 oct 2016, 14:50:06
Pana nu se va interzice prin lege exportul lemnului pentru o perioada de cel putin 10-15 ani si amendati cu plantatia de arbori noi, in padurile noastre nu se va opri jaful
Firmele olandeze si austriece fac ravagii in Romania.
Atentie austriecii sunt extrem de corupti si nu numai la taiatul padurilor. Nu conteaza ce afaceri faci cu austriecii ei iau si dau spagi importante. Se discuta din start de procente - altfel nu functioneaza decit prin coruptie.
Tara care a adus multa coruptie in Romania este Austria. La fel si olandezii sunt performanti in coruptie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei