Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 oct 2016 - Anul XXI, nr. 249 (6362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Investeşte în sănătatea ta

Noutăţi şi promoţii la CoraMed Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii au ocazia de a se îngriji de sănătatea lor, apelând la serviciile medicale de specialitate puse la dispoziţie de Centrul Medical CoraMed, în colaborare cu echipe de medici ieşeni de înaltă ţinută profesională.

Printre actele medicale cu grad mare de interes care pot fi efectuate aici se numără:

- verificări de STIMULATOARE CARDIACE, efectuate de medic-doctor în ştiinţe medicale;

- echografii PEDIATRICE abdominale/trans-fontanelă şi endoscopii (EDS) gastro-duodenale cu anestezie locală, efectuate de medic-doctor în ştiinţe medicale;

- EDS (endoscopii) gastro-duodenale GRATUITE, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie/specialist. Endoscopiile se fac cu anestezie locală, cu prelevări de microbiopsii şi determinarea rapidă şi eficientă a prezenţei microbului Helicobacter pylori, cu eliberarea rezultatului pe loc;

- echografii DOPPLER arteriale, venoase, limfatice (membre superioare şi inferioare), artere carotide bilateral, sechele tromboflebite, varice ortostatice, limfedem (picioare umflate), efectuate de medic de chirurgie vasculară;

- efectuare teste osteoporoză (densitate osoasă) pentru bărbaţi şi femei, metodă neiradiantă şi ieftină, rapidă, cu eliberarea rezultatului pe loc;

- mici intervenţii chirurgicale pentru copii, efectuate de medic-doctor în ştiinţe medicale.

Pacienţii înscrişi la consultaţii până la 30 noiembrie vor beneficia de o reducere de 25% la efectuarea unei echografii tiroidiene sau 10% reducere la testul de osteoporoză.

La CoraMed se oferă şi servicii de consiliere pentru TDS (tulburări disfuncţii sexuale/erectile), cu efectuare echo de scrot şi EKG. Consultaţia este efectuată de medic-doctor în ştiinţe medicale.

La mare căutare sunt şi consultaţiile ginecologice cu recoltări pentru testul Papanicolau, colposcopie, obstetrică, cu morfologii de trimestrul II de sarcină (22-23 săptămâni), echografii sâni/consultaţii senologice cu elastografie de necesitate - CoraMed fiind singura clinică din Suceava unde se efectuează toate aceste acte medicale, cu medici specialişti din Iaşi.

Centrul Medical CoraMed Suceava continuă programul de testări gratuite pentru populaţie, în fiecare zi de marţi fiind efectuat examenul sumar de urină şi măsurarea TA (tensiune arterială)/pulsoximetrie, cu interpretare.

 

Consiliere de nutriţie şi implant de balon intragastric, fără intervenţie chirurgicală, pentru scăderea în greutate

Pentru că problemele de nutriţie, în special obezitatea, se dovedesc a fi boala secolului, de la care se declanşează numeroase alte probleme de sănătate (ex: diabet, boli de inimă, osteoartrită, etc.), în fiecare zi de luni CoraMed Suceava pune la dispoziţia celor interesaţi posibilitatea de a beneficia de consiliere de NUTRIŢIE din partea unui profesionist, medic-doctor în ştiinţe medicale, în vederea remodelării corporale/scăderii în greutate, în cazul persoanelor supraponderale sau cu obezitate. De consiliere nutriţională pot beneficia şi cei care au o greutate prea mică, în raport cu înălţimea.

Mai mult, pentru cei care s-au tot chinuit să slăbească, fără rezultate, este pus la dispoziţie serviciul de implant/poziţionare şi extragere de BALON INTRAGASTRIC, echivalentul chirurgiei bariatrice, adjuvant la slăbit.

Acest serviciu este efectuat de o echipă de cinci medici, cu monitorizare ulterioară, atentă, timp de 6 luni (consult, analize, electrocardiogramă, măsurători indici ponderali, sfat nutriţional).

 

„Vino să te convingi şi investeşte în sănătatea ta!”

Începând din decembrie, echipei CoraMed i se alătură noi colegi din specialităţile Reumatologie, Pediatrie şi Obstetrică - Ginecologie.

Programările pot fi făcute la sediu sau telefonic, la numerele de telefon 0230-510.146 sau 0754-555.225, precum şi pe site-ul www.coramed-suceava.ro. Informaţii suplimentare pot fi solicitate şi pe pagina facebook.com/CoraMedSuceava.

„Vino să te convingi şi investeşte în sănătatea ta!”, este invitaţia lansată de conducerea Centrului Medical Coramed, situat la ieşirea din Suceava spre Fălticeni, în vecinătatea sensului giratoriu, care oferă pacienţilor internări de zi gratuite cu bilet de trimitere de la medic de familie/medic specialist pentru cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie, diabet şi boli de nutriţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noutăţi şi promoţii la CoraMed Suceava.
 Vizualizări articol: 5222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Noutăţi şi promoţii la CoraMed Suceava5.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei