Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2016 - Anul XXI, nr. 234 (6347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 6 – 12 octombrie

Târgul Expomineralia

Cei pasionaţi de pietre preţioase şi semipreţioase vor descoperi până duminică, 9 octombrie, exponate deosebite, în piaţeta de la intrarea principală în Iulius Mall, la Expomineralia. Această ediţie este dedicată chihlimbarului, clienţii Iulius Mall putând admira şi cumpăra o gamă largă de bijuterii şi decoraţiuni realizate din „piatra norocului", de la cercei, brăţări, coliere, inele şi broşe, până la copăcei decorativi şi figurine. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor. Cei interesaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate, iar doritorii îşi pot crea propriile accesorii, în sectorul de workshop.

Bag Expo

La parterul Iulius Mall se reinstalează universul accesoriilor, de unde clientele îşi pot alege cât de multe genţi îşi doresc, pentru că le sunt expuse nenumărate modele. Această ediţie prezintă colecţia de toamnă, astfel încât pot opta pentru piese care să dea personalitate garderobei lor în sezonul rece. Vedete vor fi genţile din catifea şi cele în tonuri de grena şi bleumarin, care se află în trendurile actuale. O secţiune specială a târgului va fi dedicată studenţilor, care vor găsi la Bag Expo rucsacuri, genţi şi mape pentru toate preferinţele, încăpătoare, comode şi în culori vesele. Bag Expo reuneşte aproximativ 6.000 de articole: plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri cu cristale Swarovski, trollere şi genţi de voiaj, serviete, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi multe altele.

Târg de obiecte handmade, la Shopping City Suceava

În perioada 7-9 octombrie, sucevenii care apreciază obiectele lucrate cu iscusinţă şi inspiraţie de maeştrii lucrului manual sunt invitaţi la Târgul de obiecte handmade din incinta Shopping City Suceava. Doritorii vor putea alege dintr-o varietate de bijuterii lucrate din pietre semipreţioase, fimo sau piele, ceasuri, articole croşetate sau decorative realizate prin tehnici inovative, dar şi multe alte articole deosebite. Fie că sunteţi pasionaţi de obiectele lucrate manual sau doriţi să oferiţi un cadou special celor dragi, cu siguranţă veţi face alegerea potrivită dintre sutele de obiecte expuse în cadrul târgului.

 

Sâmbătă, 8 octombrie

Teatru – „Singură în faţa dragostei şi a morţii”

Teatrul Municipal „Matei Vişniec” vă invită, la ora 19.00, la un spectacol din ciclul teatral Actorul în prim-plan: “Singură în faţa dragostei şi a morţii” - o comedie amară despre nenorocire şi fericire, despre dragoste şi ură, despre dedicaţie şi uitare, despre oameni şi obiecte.

Distribuţia spectacolului: Clara Popadiuc

La chitară: Ştefan Lupu

Regia artistică: Andrei Munteanu

Durata spectacolului: 50 de minute

Preţul unui bilet este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru studenţi şi pensionari.

Program casierie: marţi-vineri, între orele 11:00-16:00.

Recomandat publicului peste 16 ani.

 

Duminică, 9 octombrie

Kids City – ateliere de creaţie pentru copii

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Cele mai noi tehnici de creaţie pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial: metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica şerveţelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică şi scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecţionate chiar de ei.

Dezbatere la Muzeul Bucovinei

La Muzeul Bucovinei Suceava va avea loc, de la ora 12.00, dezbaterea „Precentenarul Unirii Bucovinei cu România, moment istoric important în făurirea statului naţional unitar român“, în cadrul Colocviilor „Oamenii Timpului“. Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei municipiului Suceava şi al Consiliului Local Suceava.

Campania „Oamenii Timpului”

La Centrul Cultural Bucovina (Sala cinema/teatru) va avea loc, de la ora 18:00, evenimentul „Oamenii Timpului din Bucovina”, ce se înscrie în Campania „Oamenii Timpului”. Momentele artistice vor fi susţinute de apreciata pianistă Raluca Ştirbăţ, originară din Iaşi, şi de Corul de fete „Ciprian Porumbescu” al Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, coordonat de preotul prof. Lucian Tablan Popescu.

 

Luni, 10 octombrie

Spectacolul de teatru „Un bărbat pentru Sara”

Actorii Diana Cavallioti, Andi Vasluianu, Emilia Popescu, Constantin Cotimanis şi Andreea Vasile sunt protagoniştii spectacolului de teatru „Un bărbat pentru Sara”, ce va avea loc, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Biletele costă 80 de lei şi 60 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230 523 718. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 2050 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei