Google
 
joi, 6 oct 2016 - Anul XXI, nr. 234 (6347)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,7776 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,3172 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Iulius Mall Suceava
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   11 imagini |   ø fişiere video

Suceava

Parcare de reședință de 2.500 de mp, lângă Piața Mică, modernizată complet

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă o parcare de reşedinţă modernizată a fost dată în folosinţă în municipiul Suceava, în zona Pieţei Mici, din cartierul George Enescu, după ce, odată cu modernizarea străzii Zorilor, au fost efectuate ample lucrări de amenajare a spaţiului dintre blocuri, de aproape 2.500 de mp.

Zona respectivă, care a fost prinsă în programul „Modernizare de la scara blocului” de către conducerea municipalităţii sucevene, ca urmare a solicitărilor primite de la locuitorii blocurilor din jur, a devenit cunoscută în vară ca urmare a unor poze care au circulat pe Facebook.

„În campania electorală, după o rupere de nori, unii pescuiau <la mişto> în această parcare, în condiţiile în care consilierii lor din CL se opuseseră prin vot la reabilitarea acesteia şi a altor parcări”, a explicat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Chiar dacă au avut mai mult de aşteptat, lucrările de modernizare fiind destul de ample, acum, locuitorii din zonă au la dispoziţie 86 de locuri de parcare pentru autoturisme şi două pentru motociclete.

Pentru amenajarea acestei parcări, cu o suprafaţă de 2.453 de mp, au fost turnate 354 de tone de binder (primul strat de asfalt) şi 236 de tone de strat de uzură, s-au montat 275 de metri liniari de borduri mari şi 30 de metri liniari de borduri mici, au fost puse guri de scurgere pentru apele pluviale şi un stâlp de iluminat cu patru braţe şi două lămpi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcare de reședință de 2.500 de mp, lângă Piața Mică, modernizată complet.
 Vizualizări articol: 2081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Parcare de reședință de 2.500 de mp, lângă Piața Mică, modernizată complet3.753

Shopping City Suceava
DAREX AUTO - Showroom Botosani
Denis
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Optik Tataru - Oftalmologie Ochelari Lentile Rame Optometrie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei